Sylver - Decade (2010)

Label: ARS

1. Turn the Tide (4:04)
  2. Skin (4:04)
  3. Forgiven (3:23)
  4. Forever in Love (4:19)
  5. In Your Eyes (3:32)
  6. Livin' My Life (3:42)
  7. Why Worry (2:57)
  8. Shallow Water (3:12)
  9. Love Is an Angel (3:20)
  10. Take Me Back (3:19)
  11. Lay All Your Love on Me (3:29)
  12. Why (2:49)
  13. Rise Again (3:50)
  14. I Hate You Now (3:03)
  15. Foreign Affair (3:13)
  16. Music [RLS Radio Edit] (3:25)

met John Miles

17. Say No (3:46)
  18. It's My Life (3:05)
  19. Turn the Tide [Acoustic] (2:56)
  20. I Hate You Now [Acoustic] (2:47)
  21. Wild Horses * (3:51)
  22. Make It * (3:13)
  23. One Night Stand * (3:47)
  24. One World, One Dream * (3:12)
  25. Thank You * (3:34)
  26. It's My Life [Extended] * (4:50)
  27. Love Is an Angel [Acoustic] * (3:06)
  28. Sylver Hitmix * (4:57)
avatar van friday the 13 th
Vandaag gaan halen. Mooi overzichtje van hun werk tot nu toe. Alle hits staan er op. Ook het nieuwe nummer 'It's my life" klinkt goed en zal scoren volgens mij.

Er staan ook nog twee akoestische nummers op, mij interesseert dat niet echt, maar ik kan me voorstellen dat sommige fans dat leuk vinden. Die van "i hate you now" is niet slecht.

Een must have album als je het vorige best of album niet in huis hebt en een lekker voorsmaakje voor de lotto-arena concerten in België die volgen!

avatar van NewYorkCityLight
Ik had niet eens door dat er een Greatest Hits was (alweer!?). Ik zag bij de updates dat er een reactie was geplaatst.

Nieuwe nummer eens beluisteren. EDIT : staat blijkbaar nog niet op youtube .

avatar van friday the 13 th
Deze is inderdaad verwijderd geweest van youtube, maar staat er terug op. De single is in de stijl van "I hate you now", maar dan wat milder. Het refrein blijft onmiddelijk hangen.

Op de tweede cd staan de tracks One Night Stand, Make It.....en het fantastisch goede "Thank you" op.

De megamix 2010 laat wel wat de wensen over. Ik dacht dat het een remix was van alle liedjes of toch bijna alle liedjes. Helaas wordt enkel Music, I hate you now en foreign affair door de mix gedraaid en dat kan ik zeker geen mix noemen, de liedjes volgen elkaar gewoon mooi op.

Voor de rest zeker een aanrader en compleet.

avatar van Azzurro
Inderdaad alweer een greatest hits album, alhoewel de vorige (Hit Collection) toch maar enkel voor Duitsland was dacht ik? Ik heb die hier in België alleszins niet in de winkels zien liggen.
Dit is inderdaad een zeer leuke verzamelaar waar alle hits op staan, de akoestische nummers zijn natuurlijk een leuke meerwaarde.
En It's My Life klinkt echt lekker!

Edit: trouwens zeer leuk nieuw nummer, die Say No!

Weer een heel goed album. de goede nummers allemaal op een album. De Acoustic nummers zijn ook wel goed.

PriestMaiden
Pff Sylver, Milk Inc. is beter (vooral kwa zang), tot 15 nog ça va van beats.