Patricia Kaas - Dans Ma Chair (1997)

Frankrijk
Wereld / Pop
Label: Columbia

1. Quand J'ai Peur de Tout (4:21)
  2. Dans Ma Chair (4:35)
  3. Chanson Simple (Simple Song de Lyle Lovett) (3:23)
  4. J'ai Tout Quitté Pour Toi (3:51)
  5. Je Me Souviens de Rien (When the Night Rolls in de Brenda Russell) (4:06)
  6. Les Lignes de Nos Mains (4:15)
  7. Je Sais (3:11)
  8. Je Voudrais La Connaître (4:18)
  9. Moi L'amitié (4:32)
  10. L'amour Devant La Mer (3:38)
  11. Je Compte Jusqu'à Toi (5:06)
  12. Sans Toi (4:06)
  13. Don't Let Me Be Lonely Tonight * (4:54)

met James Taylor

Dit is voor mij het beste album van de Madonna van Frankrijk, of de nieuwe Edith Piaf of hoe je haar ook maar noemen wilt. Het grappige is dat dit relatief nieuwe album zowel een cover bevat (Chanson Simple) als een nummer dat gecoverd ís (Quand J'Ai Peur De Tout, door de Sugababes in Too Lost In You).

Volgens mij heb ik dit ook wel 's gehoord. Vond het erg apart, maar zeer interessant. Zal hier 's achteraan gaan!

Heeeeeel goede CD - latere CDs van haar worden veel meer van hetzelfde

ik ga deze maar eens patricia pindakazen! hu hu hu inkoppertjeuhh

avatar van gemaster
Het zou leuk zijn als deze mevrouw ooit een keer trouwt met de Duitse voetbaltrainer Thomas Schaaf.

avatar van EttaJamesBrown
herman schreef:

Doe es gek! Ik vond hem vanochtend wel in de brievenbus en luister het nu voor het eerst. In mijn gedachten een zondagmiddagplaat om lekker bij te kokkerellen en de Bordeaux te laten ademen.

avatar van Roxy6
Op dit prachtige album van La Kaas staat de wonderschone parel: Chanson Simple.

Alleen dit nummer maakt het aanschaffen van de plaat al meer dan de moeite waard.
Een van de allermooiste Franse nummers in een geweldige uitvoering.