Strange2 - Ciclos (2009)

Label: Lovethechaos

1. Despacio (4:41)
  2. Jemmapes (4:59)
  3. Nada (5:30)
  4. Arte Y Espectador (7:23)
  5. La Primera Impresión (6:07)
  6. Postales (5:13)
  7. L'hôtel de Ses Rêves (6:59)
  8. Squares (4:54)
  9. Decadence (7:56)
avatar van cichlisuite
Heel aangenaam fris plaatje, vooral het begin van het album spreekt mij erg aan, idm achtige geluidjes vooral met een heldere dag als vandaag fijn om te luisteren.

Mis een beetje de agressie in het vervolg.
Denk dat de liefhebbers van idm hier zeker met plezier naar luisteren. Hoewel ik zelf voor 90% in Ambient wereld verkeer momenteel is dit toch wel een lekker tussendoortje

avatar van bas
bas
Leuke tip, bedankt! Klinkt als neo-klassiek met veel gefruttel. Met naar het lijkt soort kraftwerk geluidjes maar ook muzieklijnen waar ik gek van wordt. Hij doet z'n naam eer aan, wel een interessant label om eens door te spitten. En nog gratis te downloaden ook.

Ondanks dat ik niet echt bekend en vertrouwd ben met genre en ook niet de intentie heb me er heel diep in te gaan graven vind ik het zo op z'n tijd leuk om eens wat te beluisteren wat voor mijn ongetrainde oren goed te behappen is. Zo was ik in het verleden erg gecharmeerd van Keramick & Lobo en ik zou Strange2 graag in het zelfde straatje willen laten uitkomen: prima genietbare electronic die niet echt heel erg veel inspanning vraagt van een niet-kenner.

avatar van bas
bas
aERodynamIC schreef:

Daarmee wederom bedankt trouwens voor de tip van Keramick & Lobo, dat bevalt me ook goed!

Is er ook iemand die Strange2's vorige album kent: Partes de un Todo?
Ik kan het nergens vinden. Wel benieuwd.