Sylvester Anfang II - Commune Cassetten (2010)

Belgiƫ

4. Zure Regen
  5. Damia[a]n
  6. Salon Commune III
avatar van hawkins
Prachtige release van naar alle waarschijnlijkheid hét label van 2010.

Sietse
ja, echt alweer veel mooie releases uitgekomen.
Volgens mij mis ik nog geen van hen 2010 vinyl releases (gisteren bestelling geplaatst voor de 2 pre-orders en de 2 laatste al uitgekomen releases).

Maar over deze plaat: zeker een fijne release, maar bevalt me toch iets minder dan de voorganger op Aurora Borealis.

avatar van hawkins
Hij bevalt mij minder in die zin dat de release op AB twee keer zo lang is.

avatar van essence
Alweer een goede Silvester Anfang release.
Maar ook ik vond de voorganger net dat ietsje beter. Hij is ook wat duisterder van opzet, dwingender als het ware.
Deze plaat gaat iets meer richting 'volijker' psychedelica, wat nog altijd relatief is natuurlijk.
Spijtig dat ik de lp niet meer op de kop heb kunnen tikken.

avatar van hawkins
Ik denk dat als je het lief vraagt, Joe van BR er nog wel ééntje heeft, althans, ik heb mijn exemplaar pas een paar weken en dat ging gewoon via hem.

avatar van essence
aha, ik had vanmiddag de site gecheckt en hij stond niet meer tussen de leverbare lp's.
Maar thx voor de tip hawkins, ik informeer even via Joe.

Sietse
er is een tijdje terug een 2e editie uitgekomen, mogelijk dat je die hebt hawkins.

Verder zou je evt. Conspiracy of Norman kunnen proberen.

avatar van hawkins
Klopt, de roze versie heb ik, echter volgens de site is óók die uitverkocht.

Sietse
Ja, dan zou je nog de eerder genoemde twee sites kunnen proberen of heel misschien dat ze er nog een bij Knive Slits Water hebben, al staat ie niet meer online in de shop.

avatar van essence
Bij Conspiracy zit hij blijkbaar nog in stock.
Merci Sietse.

Sietse
Ja, daar had ik hem laatst ook zien staan met de bestelling van de nieuwe Ignatz.
Fijn dat je hem hebt gevonden.