Journey - Don't Stop Believin' (2009)

Alternatieve titel: The Best Of

Label: Camden Deluxe

1. Don't Stop Believin' (4:10)
  2. Who's Cryin' Now (5:00)
  3. Be Good to Yourself (3:52)
  4. Open Arms (3:19)
  5. Separate Ways (Worlds Apart) (5:26)
  6. Faithfully (4:27)
  7. Only the Young (4:03)
  8. Ask the Lonely (3:54)
  9. Nickel and Dime (4:13)
  10. Wheel in the Sky (4:14)
  11. Lovin', Touchin', Squeezin' (4:58)
  12. Walks Like a Lady (3:15)
  13. The Party's Over (Hopelessly in Love) (3:39)
  14. Stone in Love (4:24)
  15. Still They Ride (3:48)
  16. Only Solutions (3:37)
  17. Send Her My Love (3:54)
  18. After the Fall (5:01)
  19. Suzanne (3:37)
  20. Girl Can't Help It (3:49)
  21. Why Can't This Night Go on Forever (3:36)
  22. Mystery Mountain (4:24)
  23. Message of Love (5:33)
  24. Can't Tame the Lion (4:31)
  25. If He Should Break Your Heart (4:22)
  26. All the Way (3:35)
  27. Of a Lifetime (6:50)
  28. In My Lonely Feeling / Conversations (4:55)
  29. On a Saturday Night (3:52)
  30. I'm Gonna Leave You (6:59)
  31. Spaceman (3:59)
  32. People (5:18)
  33. Feeling That Way (3:27)
  34. Chain Reaction (4:21)
avatar van VanDeGriend
Berciht verwijderd. Meer iets voor PM

avatar van Gert P
Waarom staan er bij live nummers geen live?
Goede dubbelaar met veel oudere nummers.

avatar van Raymond S
De dub.
Zonder de cd's te hebben beluisterd, zit ik te dubben voor 6 euro's,
Kijkend naar de tracklist zijn er een aantal zaken die sterk opvallen;
1- Er is aandacht besteed aan de eerste 3 cd's van Journey.
Gemiddeld zijn er minimaal 3 nummers van de eerste 3 cd's
gehaald;
2- De samenstellers zijn volledig voorbij gegaan aan Infinity (misschien wel een van hun beste), Evoluition en Departure. Da's toch wel heel erg vreemd;
3- Overige (en bekendste cd's) worden sporadisch maar niet in de diepte geselecteerd;
4- Laatste 4 cd's worden ook bijna niet aangereoerd;
5- Het leuke aan de dubbel cd is dat er Only the young (van de film VIsion Quest) opstaat, Only solution (van de film Tron) en Ask the lonely (van de film Two of a kind).

Is dat dan de moeite waard om 6 euro uit tegeven...mmmm...ja, want de nummers zijn niet overal meer te vinden (of je moet de box Time-3 kopen), maar dan ben je 10x zoveel kwijt. Maar waarom hebben de samenstellers van deze dubbellaar (voor relatief weinig geld) dan niet "La raza del sol", kunnen toevoegen? Dan had ik Journey volledig van mijn lijstje (als zijnde compleet) kunnen schrappen!!

Als verzamelaar een slechte indruk van een band die m.n. eind zeventig meer dan geweldig was.
Toch zeker 3 sterren waard.

Zes euro is deze dubbelaar zeker waard! Zelfs als aanvulling op Greatest Hits. Het is inderdaad raar dat Evolution wordt overgeslagen. Infinity is wel vertegenwoordigd met Wheel in the Sky en Feeling that Way. Anytime staat wel op de hoes, maar ontbreekt op de CD!!
Departure is wel vertegenwoordigd maar schaars: Walks Like a Lady.

Kortom een rare verzamelaar maar daardoor origineel.

avatar van Red Rooster
Gisteren voor slechts 5 euro gekocht. How low can you go? Er ontbreken m.i. wel een aantal nummers (Lights, Too Late, People and Places, Where Were You, Departure, Line Of Fire, Escape, Dixie Highway en Mother Father. Ook idd jammer van Anytime: verkeerde info op de hoes). Wat veel goed maakt is dat er op de tweede cd veel werk staat van de eerste albums. Dus nog zonder Steve Perry, maar met Gregg - Santana - Rolie op zang. Erg mooi.

avatar van Metalhead99
Ik ben geen enorme Journey kenner en dan is een verzamelaar als deze best aangenaam. Een aardig overzicht van het werk van de band die zeker de beginnende liefhebber zal bekoren.