Ryan Shaw - It Gets Better (2010)

Soul
Label: Go!

1. It Gets Better (3:30)
  2. Morning Noon and Night (3:12)
  3. In Between (2:49)
  4. Mama May I (2:59)
  5. People Get Ready (3:28)
  6. Get Previous (3:03)
  7. The Sweetest Thing (3:50)
  8. What a Woman (3:14)
  9. We Don't Give Up Now (3:50)
  10. Knock on Wood (3:14)
avatar van Emile93
WAT EEN GEWELDIG ALBUM!!!! 5 sterren! Vooral It gets better en In Between zijn geweldig!!! Aanrader!

avatar van Cinemaniak
It does get better... and better, and better, and better, and be.....

avatar van Emile93
Ryan Shaw- It gets better.
Ik hoorde het eerst zijn hitje ‘It gets better’ op de radio en dacht toen, dat is lekkere muziek! Ik ben (overigens al maanden geleden) het album gaan luisteren, wat me erg enthousiast over deze zanger maakte! Ik had al eerder een reactie over dit album geschreven maar ik vond toch dat ik alle nummers nog eens apart door moest nemen. Dus bij deze:
1. It gets better. Het nummer dat ik op de radio hoorde. Ik heb verder maar 1 woord voor dit nummer: FANTASTISCH. 5*
2. Morning noon & night. Lekker nummer. 4*
3. In between. Ook al weer een geweldig nummer. Ryan gooit zijn hele gevoel erin. Wat een drama en wat een stem! Absoluut 5*
4. Mama may I. Lekker nummer! 4,5*
5. People get ready. Mooi rustig nummer, bouwt mooi op. De versie van Seal is nog een stukje mooier. 4,5*
6. Get previous. Heerlijk nummer. Goed gezongen. 5*
7. The sweetest thing. Persoonlijk vind ik dit het minste nummer van het album, maar toch is het een goed nummer. 4*
8. What a woman. Weer een knap staaltje gevoel in het nummer. Geweldig! 5*
9. We don’t give up now. Geweldige blues. 5*
10. Knock on wood. Geweldige afsluiter. Absoluut 5* waard.

Jammer is dat op dit heerlijke album slechts 10 nummers staan. Gemiddeld kom ik uit op 4,7. Dit rond ik af naar 5* omdat het geheel gewoon geweldig is! Echt een aanrader om ook te luisteren of te kopen!!!! Ga zo door Ryan!

avatar van LucM
Morning Noon and Night vind ik een prachtig nummer, er wordt gelukkig nog echte soul gemaakt.

avatar van Rinus
Dit album is toch zeker net zo goed als het debuut. Misschien zelfs nog iets beter geproduceerd. Hier klinkt gewoon echte soul met de roots diep in de jaren 60. De korte speelduur van de CD is ook helemaal in de trend van die jaren (LP lengte).