Dat Hymen een breed label is, moge wel al duidelijk zijn. Tussen Architect en Xanopticon zit een breed spectrum aan muziek. Waar je steeds van op aan kan, is dat de releases meestal toch net wat anders dan anders zijn, zo ook weer met Ruelgo. Muziek is moeilijk te definiëren. 't Is in ieder geval chill, rustige ritmes, geen distortion. Soort van warme (geen groovy!) techno aanpak met aparte melodieën.
"Vorace Matrix" zit vol vreemde melodieën, apart gebruikte voice samples en zachte, warme ritmes. Ook "Vorace Veloce" is een zeer lekkere track. Hoor hier iets meer rave invloeden in, al zijn ze klein. Verder weer zeer warme klanken en uiterst aangename ritmes.
"Brother John" opent de B-kant. Zitten wat hardere, snedigere beats in deze track, al worden die maar even bovengehaald. Verder weer een arsenaal coole melodieën en leuke ritmes. Soms net te funky, op andere momenten spot-on. "Vorace Lover". Introtje is wat minder, maar het tweede deel van het nummer herbergt weer die typische klanken.
Voor wie zich wel kan vinden in Hymen en techno(achtige) muziek, aanradertje. Speciale sound, kan het niet direct met iets vergelijken (kan ook aan mij liggen

), maar de moeite. Makkelijk 4*
Edit: Prachtige titel trouwens.