Tha Playah - The Collaborations (2010)

Dance
Label: Neophyte

1. Tha Playah en Nosferatu - Requiem of the Fallen (6:06)
  2. Tha Playah en Tommyknocker - The Easy Way (5:30)
  3. Tha Playah en MC Alee - Always Right (6:27)
  4. Neophyte Records All Stars - Adrenaline (5:33)
avatar van Hellblazer
Prima EP van Tha Playah, die de laatste tijd wel goed bezig is.
Het eerste nummer is direct het sterkste nummer. Goed melodietje en prima opbouw.
The Easy Way met Tommyknocker is al wat minder, maar toch zeker geen slechte track.
Always Right met MC Alee is ook zeer geslaagd.
Adrenaline opent met een Nederlands vocaltje gevolgd door andere geluiden. Overal Nederlandse vocals in dit nummer trouwens. Dit is het matigste nummer.
3.5*

avatar van Ralph 1983
Dit vind ik ook een erg sterke release.

Requiem Of The Fallen is heerlijk, de rap is erg leuk gedaan. Het heeft een erg goede opbouw.
The Easy Way is ook erg goed, alleen het is wel te gehaast gemaakt. Toen Tommyknocker en Tha Playah dit nummer maakten moesten ze wel de deadline van het album Walking The Line halen. Ze hadden er wel wat meer tijd aan mogen besteden, maar de omstandigheden lieten het niet toe waardoor het minder klinkt.
Always Right vind ik ook erg goed, Alee is wel een goede rapper, zijn Engels is wel goed maar toch hoor je dat Nederlands Engelse accent van hem waardoor hij wat woorden inslikt.
Adrenaline is wel leuk maar ook niet bijzonder, de raps van Alee zijn ook wel leuk gedaan en dat hip hop stukje er doorheen is wel leuk gedaan.