K. Sparks - A Day in the Life (2010)

1 stem

9. Karma (2:54)
  10. Let Me Fly (4:42)

met Julius Francis

avatar van Rhythm & Poetry
Een bijzonder matig mc, deze K. Sparks. Geen idee waarom Sean Price met hem wil werken. Ten eerste heeft K. Sparks al een onplezierige stem om naar te luisteren, en kan hij totaal niet lekker flowen. Vervolgens vind ik het totaal niet boeiend wat hij te melden heeft. Zelfs Cymarshall Law overklast deze rapper met erg veel gemak. A Day in the Life kenmerkt zich verder met af en toe aardige beats, die nooit echt tot een hoogtepunt komen en vaak zelfs wat cliché melodramatisch zijn.

Rene1979
Nou Rob, ik dit nu ook geluisterd maar meer dan een 1,5 is het zeker wel. Hater K. Sparks is niet de beste rapper maar ook zeker geen slechte. Ik vind Cymarshall ook beter, maar goed ik vind dat wel een prettige mc. Al met al een aardig plaatje dit. 2.5

Harco
En ik weet nog de dagen dat Cymarshall Law een instant 5* kreeg van Rob. Rob is echter wel een hele lieve jongen; de liefste van MuMe.

avatar van Rhythm & Poetry
One love.