The Chameleons - Live in Toronto (1992)

Label: Imaginary

1. Swamp Thing
  2. A Person Isn't Safe Anywhere These Days
  3. Monkeyland
  4. Pleasure and Pain
  5. Singing Rule Britannia (While the Walls Close In)
  6. In Shreds
  11. Second Skin
  12. Caution
  13. Splitting in Two
avatar van Edwin
Deze CD heb ik niet, maar ik heb wel een cassettebandje van "Live In Berlin" met veel overeenkomsten in de tracklist. Echter, deze is hier niet te vinden op MuMe. Weet iemand of dit een bootleg is?

avatar van VanDeGriend
Live in Toronto is een officiele uitgave geweest (succes met zoeken als je m wilt hebben). Live in Berlin lijkt me een bootleg. Nooit van gehoord. Ook op allmusic wordt geen melding gemaakt van deze titel.

avatar van Edwin
Ik heb vandaag de website www.thechameleons.com ontdekt. Het blijkt toch een officiële release te zijn geweest, zowel als een enkele CD als een dubbele CD in combinatie met Dali's Picture (een verzameling demo's).

avatar van MartinoBasso
Eergisteren toevallig tegengekomen in een cd-winkel en heb niet getwijfeld om hem mee te nemen!

perfume
The Chameleons waren live misschien nog beter dan op plaat! Na die korte opleving in 2002 is het jammer dat de band nu alweer schijndood lijkt! Neemt niet weg dat dit een van de beste live concerten is!

avatar van MartinoBasso
Dat ze live nog beter waren zou ik niet meteen durven zeggen, maar op deze plaat hoor je echt dat the Chameleons ook serieus kunnen rocken (op 'a person isn't safe...' bv!!), iets wat op hun studio albums wat minder het geval is.
Het enige waar ik niet zo tevreden over ben is de geluidskwaliteit.

perfume
Dat ben ik wel met je eens Martino.Ik heb ook nog een live cd van The Chameleons in Berlijn uit 1983. En de geluidskwaliteit daarvan is beduidend beter. Maar op dit album staan dan weer de betere liedjes! Trouwens een interessante top tien heb jij.