Raspberries - Greatest (2005)

Label: Capitol

1. Go All the Way (3:22)
  2. Come Around and See Me (3:09)
  3. Don't Want to Say Goodbye (5:08)
  4. I Saw the Light (2:42)
  5. I Can Remember [Live in Studio] (8:01)
  6. I Wanna Be with You (3:06)
  7. Drivin' Around (3:02)
  8. Let's Pretend (3:41)
  9. I Reach for the Light (3:50)
  10. Nobody Knows (2:22)
  11. If You Change Your Mind (3:56)
  12. Tonight (3:40)
  13. I'm a Rocker (5:10)
  14. Ecstasy (3:38)
  15. Last Dance (3:38)
  16. I Don't Know What I Want (4:17)
  17. Cruisin' Music (3:09)
  18. Starting Over (4:09)
  19. Party's Over (3:08)
  20. Overnight Sensation (Hit Record) (5:36)
avatar van teus
Een beetje vergeten Band rond zanger/componist Eric Carmen..
Wie zo,n beetje de mooiste tracks van de 4 Albums ('72-'74) uit hun korte bestaan ('70--'75) zoekt op een verzamelaar is deze een uitstekende keuze
De muziek van the Raspberries balanceert tss pop/rock soms hoor je Beatles of Beach Boys invloeden of dan rockt een song weer vrij stevig,over de rit genomen is hun sound beetje aan de brave kant
Neemt niet weg dat er soms uitstekende muziek op staat
Waaronder hun grootste hit Go All The Way ( nr 5 U.S.) een pakkend goede track van hun debuutalbum
I Wanna Be With You,een rockertje met een 50,s soundje was destijds ook hitpotent in de States
Een uitzondering vind ik zelf ,na het opnieuw beluisteren van dit overzicht nog steeds....hun allermooiste
Don't Want To Say Goodbye een pareltje...( 5* wat mij betreft)met afstand boven de rest van hun werk