Dub FX - Everythinks a Ripple (2009)

Australiƫ
Electronic / Avant-Garde
Uitgebracht in eigen beheer

1. The Rain Is Gone (5:48)

met Flower Fairy

2. Sooth Your Pain (3:35)
  3. Love Someone (4:24)
  4. Society Gates (7:46)
  5. Wandering Love (5:27)

6. Fly with Me (6:42)
  7. Flow (4:29)

8. Future (4:54)
  9. Intensions (4:13)
  10. Step on My Trip (6:16)
  11. Made (7:13)
  12. Not Cool (4:00)
  13. Love Me Or Not (4:01)
  14. Time Will Tell (8:09)

avatar van Kossy
Best vette nummers! Erg leuk gedaan... Vooral Love me or not en love someone zijn erg gaaf! jammer dat er nog geen berichten zijn bij dit album.......

avatar van andnino
Dub FX heeft niet zo'n geniale artiestennaam, maar is des te meer een geniale muzikant. Niet alle nummers zijn even goed, en ook in niet alle nummers herken ik mezelf, maar de nummers waarin dat wel zo is zijn fenomenaal.
Wat me vooral aanspreekt is dat deze man zo onvoorstelbaar los staat van de wereld waaronder de meeste mensen onbewust bezwijken. Geen behoefte om in X-factor op te treden, geen behoefte om geld te verdienen, slechts de behoefte om zijn boodschap en muziek te verspreiden. Een volledig bewustzijn, een helder doel, een helder leven.
Wat des te meer fascineert is hoe hij ondanks al het negatieve waar hij over zingt/rapt zo ontzettend positief blijft. Dat is niet áltijd aan mij besteed, maar Dub FX is een van de weinigen die deze boodschap zo helder, vol emotie en met goed in elkaar stekende muziek verkondigt. Hoe hij de muziek maakt kun je op YouTube wel zien, dat is bijna net zo fascinerend.

avatar van bart1989
Dit lijkt me een beetje overroepen..
één van de liedjes dat ik heb gehoord en gezien is love someone, tof idee om zo door voice looping alle bestanddelen van een liedje te creëren, maar het lied op zich is kak, dertien in een dozijn lied been there done that, next?
ik hoop dat dit weer geen hype wordt

avatar van andnino
Nou, Love Someone is wat mij betreft wel een van de mindere nummers van het album. Intensions, Made, Step on my Trip en Society Gates zijn wel heel sterke nummers, als je het mij vraagt.

bro
Zonder het als een live-performance te zien gebeuren verliest dit toch heel wat kracht. Live soieso op het verlanglijstje, maar deze cd ging er maar gestaag, doch eerlijk in

Lco
Lekker cd'tje, maar de live nummers op Youtube klinken nog veel beter!

avatar van -SprayIt-
Cd afgezet, vind het vrij irritant qua sound en ik vind zijn stem niet mooi. Het komt op mij geknutseld en geforceerd over, leuk de beatbox loop hype enkele jaren geleden, maar dit heeft de tand des tijds niet overleefd voor mijn gevoel.