Garcia Goodbye - Daydreamer Sleepwalker (2010)

Belgiƫ
Label: Goomah

1. The Muting Song (3:05)
  2. You Know Exactly How I Feel (3:27)
  3. Hide (4:15)
  4. Secretly (2:35)
  5. My Dreams Are Stolen (5:09)
  6. Dancing School (3:22)
  7. She Looks Great (When She's Knocked Out) (3:27)
  8. Kissing the Fire (3:34)
  9. Someone Took the Love We Left Behind (3:32)
  10. My Life in Finland (4:08)
  11. Daydreamer Sleepwalker (2:27)
  12. Aura AM (4:20)
Wééral Belgen en wééral een prachtplaat! Opgepikt op de luisterpaal deze week en gisteren bij de platenboer gehaald voor een prikje. Véél drive, warmte en véél mooie songs. De laatste track Aura am is het beste dat ik gehoord heb sinds Born Slippy van Underworld.

Ik ga helemaal met Dieter mee.

Wat een prachtplaat!!

En weer van onze zuiderburen he, daar mogen wij nog een puntje aan afzuigen..

avatar van Rhythm & Poetry
You Know Exactly How I Feel vind ik anders een lege, debiele popsong die op een wel erg blije (niet positief) manier gebracht wordt.

ik begrijp je opmerking, maar ik zie geen enkele Nederlandse band zo'n nummer überhaupt schrijven. "You Know exactly ..." is hoe dan ook een nummer dat je ofwel geweldig ofwel belachelijk vindt. een beetje polariseren kan nooit kwaad. er zijn al genoeg groepen die op veilig spelen. ik ben fan. Hide is zo'n prachtnummer zeg. die Coldplay solo op het einde is heel mooi. ach die Belgen ...