Mouth of the Architect - The Violence Beneath (2010)

Label: Translation Loss

1. The Violence Beneath (7:17)
  2. Buried Hopes (10:15)
  3. Restore (5:54)
  4. In Your Eyes (7:41)
avatar van McSavah
In Your Eyes

leander?
Hee, dit had ik helemaal niet meegekregen. Snel checken.

leander? schreef:
Hee, dit had ik helemaal niet meegekregen. Snel checken.
Ik ook

avatar van Joy4ever
Kijk, dit doet me dan weer goed: een strakke sludge EP van de heren van MotA. Geen gelul met een nieuwe zanger of een verkeerde koerswijziging maar gewoon doen waar je als band goed in bent. Dit is echt genieten! Het beste wat ik tot dusver heb gehoord in 2010.

McSavah schreef:
In Your Eyes
En nog een voor Restore. Die break op 3:30 . Ik hoop dat mijn sludgevriendjes deze EP snel oppikken

avatar van andnino
Dit ga ik binnenkort opzoeken. Zowat de helft van het jaar en ik kan nog niet eens een top vijf, zelfs met moeite een top drie vullen, dus ik heb wel behoefte aan wat kwaliteitsgeknal.

leander?
Heel aardige EP. Inclusief prachtige cover, daar houd ik van Wel jammer van de ronduit valse cleane zang in Buried Hopes en In Your Eyes.

leander? schreef:
Valse cleane zang? Je bent zeker in de war met het nieuwe album van The Ocean

avatar van Tha)Sven
Cover deed me meteen denken aan Snailking van Ufomammut