Masayoshi Fujita & Jan Jelinek - Bird, Lake, Objects (2010)

Duitsland / Japan
Electronic
Label: Faitiche

1. Undercurrent (8:50)
  2. Workshop for Modernity (5:06)
  3. I'll Change Your Life (8:06)
  4. Waltz (A Lonely Crowd) (7:04)
  5. Stripped to RM (6:00)
  6. IA_AI (4:08)
  7. Bird, Lake, Objects Linernotes (6:57)
avatar van we tigers
Het beste dat ik Jan Jelinek heb horen doen sinds Loop-Finding-Jazz-Records uit 2001 en zijn samenwerking met Triosk uit 2003.

avatar van Dreten Bukgat
heel toevallig deze ontdekt door de tracklist van james holden's dj-kicks te bekijken. daar staat een track tussen van ursula bogner. tof album dit, maar was al een tijd geleden dat ik deze had opgelegd, dus nog even uit het rek gehaald en op de platenspeler gelegd. toen vroeg ik me af of er onlangs nog meer dingen op faitiche waren uitgekomen en zowaar bij dit album beland... zit inderdaad heel goed in elkaar... mooie samenwerking...

avatar van sander.
Prachtige plaat!