Admiral Fallow - Boots Met My Face (2010)

Label: Lo-Five

1. Dead Against Smoking (5:46)
  2. Squealing Pigs (3:22)
  3. Subbuteo (4:57)
  4. Delivered (2:58)
  5. These Barren Years (3:38)
  6. Old Balloons (5:17)
  7. Bomb Through the Town (5:27)
  8. Four Bulbs (2:21)
  9. Taste the Coast (4:42)
  10. Dead Leg (6:55)
  11. The Sad Clown Cast (3:01)
avatar van Mctijn
Goede vondst tot mijn bescheiden mening
Niet te verwarren met een andere goede "Admiral" album dit jaar (Admiral Freebee). Na 1 luisterbeurt al goed voor 3,5*, wellicht binnenkort meer....

avatar van Mctijn
Jammer dat niemand dit oppikt. Lekker album hoor

avatar van hidalgo
heerlijke cd jammer maar vind het niet erg als ik er maar van kan genieten

avatar van keijzm73
Fijn 'nu-folk' album wat op momenten ook behoorlijk wegrockt. Mooie samenzang (m / v) en niet overmatig toegepast. Goede variatie in de nummers wat het afwisselend maakt. Breed instrumentarium, mooi gelaagde muziek. Geen karakteristiek stemgeluid van de zanger. Niet erg, geen gemis. Tijdens het luisteren schieten er vele associaties door mijn hoofd en dat zijn alleen maar positieve referenties..