A.T.B.A.N. Klann - Grass Roots (1994)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Open Your Mind (3:51)
  2. Goin' for a Ride (4:43)
  3. Lord of the Files (4:51)
  4. Adidas (3:55)
  5. Mountain Top (4:16)
  6. Quid Pro Quo (3:39)
  7. No Sequel (5:18)
  8. World's Gone Mad (5:10)
  9. Rain on Me (3:47)
  10. Dedicated (4:14)
  11. Styles Are Critical (1:58)
  12. Puddles of H2O (3:31)
  13. Focus on You (5:15)
  14. Strolling (5:10)
  15. La Borio Woman Beater (2:35)
  16. Let Me Get Down (4:40)
Nog niemand gestemd ? wil i am en die andere gast van black eyed peas hebben dit album gemaakt en aangezien ik de black eyed peas dodo vind en dit album helemaal te gek vind heeft dit wel een stem en comment verdient, 4.5 voor hun heerlijke oldschoole jazzy producties en spirituele teksten.

avatar van Rhythm & Poetry
Langdradig album, te veel van hetzelfde. Maar zo een keer wat losse tracks draaien is prima te doen. Verder vooral erg jammer dat Fergie nog niet op deze plaat staat.

Saragis
Dit samen met Bridging The Gap en Behind The Front (toen ze zich al BEP noemden) zijn de enige degelijke platen die ze hebben uitgebracht. @ Rhythm & Poetry, hopelijk was dat laatste sarcasme.

avatar van Silky & Smooth
Leuke old school sound. Luistert lekker weg, ondanks dat het niet echt origineel of bijzonder is.