Pam Feather - Feather Tales (2010)

Soul

8. Special Place
  9. There's Someone Else

met GMB

10. Grandma
Erg goede cd met lekkere aanstekelijke SOP (soul/pop) liedjes.
Goede songs met af en toe een leuke knipoog naar de oude Motown-sound. Nederland mag weer trots zijn. Ga deze dame op North Sea Jazz bewonderen want de show is absoluut de moeite waard!

tuktak
staat in het voorprogramma van erykah badu, beetje jammer, want ik had een grote naam verwacht. maargoed, dan het beste er maar in ontdekken. pam feather maakt iig aanstekelijke positieve muziek. een beetje slap af entoe, wanneer het bv een beetje té r&b wordt, maar toch staan er wel een aantal leuke nummers op dit album. vooral als die oude motownsound naar boven komt is ze op der best wat mij betreft. vocaal is pam feather niet echt uniek, het moet vooral van het muzikale aspect komen.

avatar van Choconas
Sympathieke soul-popplaat van de Rotterdamse Pam Feather, met een aantal aanstekelijke deuntjes (Phone call, Cannot change the weather) en een erg fraaie afsluiter (Grandma). In het voorprogramma van Erykah Badu viel ze bepaald niet tegen, al had ik ook liever bekendere namen als ?uestlove of Janelle Monáe gezien, zoals tijdens (delen van) de Amerikaanse tour.

avatar van thelion
@wards schreef:
....met af en toe een leuke knipoog naar de oude Motown-sound....

Weet niet waar je die "knipoog naar de oude Motown-sound" vandaan haalt, maar ik hoor hem niet.

Vind het wel een aardig album al is het allemaal wel erg glad en op "safe" gespeeld. Het springt nergens eens lekker uit de bocht.
Op Radio 2 zal dit wellicht wel aanslaan, maar ben er zelf niet zo van gecharmeerd.

3.5* omdat ik 3 te weinig vind en je hier geen 3.25 kan geven.