Kinderen voor Kinderen - Kinderen voor Kinderen 4 (1983)

Label: VARAgram

1. Tune Kinderen voor Kinderen (0:52)

met Willem Ruis

2. Iedereen Gaat voor Z'n Beurt (3:10)
  3. Ziek Zijn (2:23)
  4. Beestenboel (2:20)
  5. Vader Zonder Werk (2:45)
  6. Naar de Kapper (3:00)
  7. Trim, Trim, Trim (2:43)
  8. Mode (2:45)
  9. Wat Zingen Wij (2:05)
  10. Brief aan Ernst (Van Doe Maar) (2:45)
  11. Zeuren, Zeuren, Zeuren (3:07)
  12. Lui Zijn (3:21)
  13. Meidengroep (2:44)
  14. Mijn Laatste Oma (3:08)
  15. Ik Ben Beroemd (2:36)
Ook weer zoiets, ook een oude LP, het is wel te luisteren, maar ook hier weer, allemaal niet voor erg oude kinderen.

meidengroep is toch echt de knaller

avatar van FunkStar
Mijn favoriete KVK Album! Dit was ook 1 van de ALLEReerste LP's die ik had. En daar schaam ik me helemaal niet voor. Moden, Meidengroep en Zeuren, Zeuren, Zeuren zijn mijn favorieten

avatar van Simon Smith
Simon Smith (crew)
Prachtige hoes trouwens!

Simon Smith schreef:
Prachtige hoes trouwens!

Maar dat is ook wel het enige prachtige aan dit album.

avatar van Simon Smith
Simon Smith (crew)
Maar dat is ook wel het enige prachtige aan dit album.

Haha, daar ben ik het (natuurlijk) niet mee eens, er staan goeie liedjes op en het is errug jeugdsentiment. Jij bent gewoon te jong voor dit album (niet beledigend bedoeld).

Briljante plaat dit, alles komt weer naar boven. Ik ga 'em een keer helemaal reviewen denk ik.

avatar van Madjack71
Vandaag de uitzending op dvd gekeken, onder het mom van gezellige nostalgie samen met mijn vrouw.
Het valt mij op dat met Willem Wilmink/Joop Stokkermans/Fluitsma & van Tijn o.a, er aardig wat bekende namen aan meewerkten.
De kleurencombinaties zijn helemaal top, alsook de brilmonturen en de pispotkapsels. Tja, veel anders zagen wij er toen ook niet uit.
Het beste nummer komt van Hans van Hemert, van Luv, met Meidengroep. Beestenboel heeft ook wel wat fleurigs. Daarnaast worden weer verschillende thema's behandeld, wat ook de kracht was van dit album. Al bij al niet geheel onaardig, maar meer voor de 'goeie ouwe tijd' als kwaliteit. Toch vind ik het niet slecht gedaan.

avatar van kaztor
Pispotkapsels...