Sapient - Dry Puddles LP (2004)

Label: Sandpeople

8. Niche (2:55)

met Ethic

9. Dry Puddles (3:00)
  10. Lud-politics (0:41)
  11. Conditioned Reflex (2:37)
  12. Faithful Destruction (4:05)
  13. I Didn't (1:59)
  14. Succumb (2:38)
  15. Farming Dopeness (2:36)
  16. Shook 2.3 [Instrumental] (2:47)
  17. Caires (2:10)
  18. Foul World (2:33)
  19. Foundation Against the Wind (3:02)
  20. Dreamstate (2:16)
  21. Porches of Life (2:55)
  22. Share the Wealth (2:15)
  23. Breaking Down (2:17)
  24. Predators (3:28)
  25. Lift (3:35)
  26. A Going (3:07)
  27. Endtro (6:55)
avatar van Elohim
hoezo geen berichten bij dit album?

geniaal album, serieus, ik ga em binnenkort bestellen =]
echt hard samplegebruik hier, sapient komt met dope flows, keiharde teksten en een goede delivery.
26 nummers alleen sapient (intro's en interludes meegerekend) maar het verveelt niet.
een paar van mijn favoriete tracks snel gedaan omdat ik druk ben en ook geen zin heb 27 tracks te behandelen:

sunshineo2 is een gruwelijke track, heerlijke tekst, heerlijke beat, niks op aan te merken.

conditioned reflex houdt me aan het lachen, zo ook I didn't (I didn't wanted to be the one to bring to you, but yo, you really suck)

Dreamstate is een track waar ik echt zoooo van onder de indruk ben: "things break, when I awake from my dreamstate"

in mijn oren een van de beste sandpeople releases.

avatar van pqt
pqt
nou ik heb nu sunshineo2 aanstaan, na jouw aanraadde, en dit nummer alleen al laat mij het album willen pindakazen. dus dat ga ik dan maar even doen.

das mooi =]
denk ik... wats pindakazen?

avatar van MAS
MAS
Dat betekend downloaden op musicmeter.

avatar van Elohim
ah bedankt voor de info =]

ik zal even mijn stem moeten aanpassen, dit album is gewoon echt een *5 voor mij, ik krijg em als het goed is binnenkort binnen

gewoon freaking 27 tracks en ELKE track is in mijn oren dope. ik, ik... nee ik snap dit niet, ik had niet verwacht dat ik ooit iets zo vet zou vinden als dit album