Kitsuné Maison Compilation 9 (2010)

Frankrijk
Electronic / Dance
Label: Kitsuné

1. Washed Out - Belong (2:55)
  2. Gamble & Burke - Let's Go Together (3:53)
  3. Penguin Prison - Animal Animal (4:05)
  4. Jamaica - Short and Entertaining (2:55)
  5. Crookers - Cooler Couleur (4:42)

met Yelle

6. Jupiter - Vox Populi (Lifelike Treatment) (5:18)
  7. Yuksek - Supermenz (We're Not) (3:26)
  8. Fenech Soler - Stop and Stare (3:46)
  9. Two Door Cinema Club - Something Good Can Work Out [The Twelves Remix] (4:09)
  10. Logo - La Vie Moderne (5:25)
  11. Silver Columns - Brow Beaten (4:34)
  12. Holy Ghost! - Say My Name (6:34)
  13. HU - Wonderfull Life [Arthur Baker Remix - Kitsuné Edit] (5:05)
  14. Gypsy And The Cat - Time to Wander [Joan of Arc Remix] (3:46)
  15. Feldberg - Dreamin' (3:11)
  16. Your Nature - Forward Motion (4:13)
  17. The Good Natured - Your Body Is a Machine [Zebra & Snake Remix] (5:05)
  18. Monarchy - The Phoenix Alive [The Octans Edit] (4:21)
avatar van KampF
Echt een hele goede compilatie! Werkt altijd als je mensen op bezoek hebt, maar geen tijd om een achtergrond album uit te kiezen. Chill, warm, zomers, vrolijk.

avatar van Mr. Digitalized
Zoals gewoonlijk ben ik opnieuw aangenaam verrast door deze compilatie. Keer op keer staan er pareltjes op van artiesten waar ik nog nooit van gehoord heb. ♥

Goede compilatie. Staan een paar hele lekkere nummers, sommige kende ik al (bv. Fenech Soler en Monarchy) en sommige heb ik juist nieuw ontdekt (bv. Hurts en Feldberg)

avatar van Jurr_on
Ik ben fan van de Kitsuné compilatie cd. Elke editie vind ik er minstens weer één leuke nieuwe artiest of band op.

avatar van Ethereal
Inderdaad, iedere compilatie kom je wel weer een interessante nieuwe artiest tegen. Echter vind ik deze compilatie wat saai en eenvoudig.

Het nummer van Crookers - Cooler Couleur vind ik erg aanstekelijk!

twnmrs
Heel snel zat geworden. Alleen inderdaad cooler couleur nog steeds af en toe opzetten