Tangerine Dream - Zeitgeist (2010)

Duitsland
Electronic
Label: Eastgate

1. Rubycon 2010 (6:32)
  2. Zulu (8:29)
  3. Order of the Ginger Gild 2010 (4:01)
  4. Norwegian Wood (5:32)
tangmaster
Lekkere EP van Tangerine Dream. Rubycon 2010 waarmee ook het Zoetermeer concert werd geopend is een heerlijke bewerking van Rubycon part 1 uit 1975, lekker in een modern jasje. Zulu is een track die typisch voor deze tijd is, zoals Edgar al meer van gemaakt heeft, een sterk nummer. Order of the Ginger Gild 2010 is gewoon een gedeelte uit de originele versie uit 1997 met hier en daar wat aanvullingen. En dan Thorsten die vocaal Norwegian Wood van de Beatles ten gehore brengt. Een heerlijke bewerking van het origineel.
Dit is een van de betere EP's van TD.

avatar van vigil
een aardige EP van Tangerine Dream waarvan de beste 2 tracks de 1ste 2 zijn. De cover is wel leuk maar om het nu echt goed te noemen.

tangmaster
Juist een heel sterke. Geniet hier vaak van.