Kinderen voor Kinderen - Kinderen voor Kinderen 14 (1993)

Label: VARAgram

1. Tune Kinderen voor Kinderen (0:46)
  2. Van Nederland Tot Broadway (2:39)
  3. Rauw en Primitief (3:11)

met Coen Flink

4. Zwarte Schaap en Zondebok (3:23)
  5. Groen (3:08)
  6. Lege Plekken in de Klas (4:04)
  7. Foto's Uit de Oude Doos (3:09)
  8. Als Iedereen Hetzelfde Was [Unplugged] (4:25)
  9. Doe het Zelf (4:06)
  10. Baklava of Rijstevla (3:52)
  11. Recht van Spreken (3:23)
  12. Vandaag Ben Ik een Vliegtuig (2:13)
  13. Pretpakket (3:26)

met Coen Flink

14. Roosmarijn (4:20)
  15. Eentje Kan Er Altijd Bij (3:33)
  16. Strooi Kruimels (3:04)
  17. Dansen (Clubmix) (5:55)
met de leukste voorkant!

avatar van Lukas
Ik ken sommige teksten gewoon nog uit mijn hoofd: 'Ik ben groen, groen, hartstikke groen, het is wel even wennen maar wat kan ik er aan doen. Komt het door de zure regen, heeft de ozonlaag een deuk. Het kan me niet schelen, ik vind het wel leuk.'

'Zwarte Schaap & Zondebok' het leukste KvK liedje ooit! Gezongen door de jonge(n) Kelly van Big Brother

avatar van freitzen
Ah, deze werd destijds nog intensief thuis en in de auto gedraaid. Blijkt er zomaar keiharde islampropaganda op te staan! Goed dat de heer W. ons op het gevaar van nummer 10 heeft gewezen, ook al is het 16 jaar na uitkomen misschien wat aan de late kant.

avatar van Slowgaze
Vond de hoes als kind maar doodeng.

avatar van ArthurDZ
Slowgaze schreef:
Vond de hoes als kind maar doodeng.

Die halloweenhoes in combinatie met de titel van nummer 6 is dit een of ander heidens conceptalbum?