menu

Berry Weight - Music for Imaginary Movies (2010)

mijn stem
3,50 (6)
6 stemmen

Canada / Zwitserland
Electronic / Pop
Label: Hypnophponic Workshop

  1. Yeti's Lament (3:30)
  2. Equations (4:02)

    met Astrid Engberg

  3. The Day Nothing Happened (3:52)
  4. Walking by Your Side (4:43)
  5. Magician's Assistant (3:21)
  6. The Lotus (4:12)

    met Astrid Engberg en ASM

  7. The Way of the Dodo (3:15)
  8. Heart Shaped Rock (4:07)
  9. Krakatoa (4:31)
  10. Cowboys and Indians (4:02)
  11. Sky Below (3:24)

    met Astrid Engberg

totale tijdsduur: 42:59
zoeken in:
avatar van aERodynamIC
3,5
Nu-Jazz, Trip-Hop..... we hebben het allemaal al eens voorbij horen komen dus wat dat aangaat komt Berry Weight niet met iets wereldschokkends op de proppen.
In eerste instantie had ik dan ook wel zoiets van 'heb ik er eigenlijk wel zin in om hier aan te beginnen?'. Achteraf kan ik zeggen blij te zijn het gedaan te hebben.
Op Music for Imaginary Movies (niet te verwarren met Arling & Cameron's Music for Imaginary Films) staan een aantal zeer lekkere instrumentale nummers die loom klinken maar toch niet saai overkomen en de nummers met zang, verzorgd door de deense vocaliste Astrid Engberg, wisselen de boel lekker af.
Je moet hier niet wezen als je spannende muziek wilt horen en verwacht ook geen schokkende nieuwe geluiden binnen het genre zelf.
Zoek je rustige, sfeervolle muziek met een behoorlijk kwalitatief randje dan zit je zeker goed bij Music for Imaginary Movies.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:26 uur

geplaatst: vandaag om 22:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.