menu

Desire - II (2009)

mijn stem
3,57 (14)
14 stemmen

Canada
Dance
Label: Italians Do It Better

  1. Montre Moi Ton Visage (2:35)
  2. Miroir Miroir (5:18)
  3. Don't Call (4:35)
  4. Dans Mes Reves (5:23)
  5. Under Your Spell (4:56)
  6. Colorless Sky (3:56)
  7. If I Can't Hold You (7:18)
  8. Part II (7:10)
totale tijdsduur: 41:11
zoeken in:
Ik heb gisteren de film Drive gezien met daarin Ryan Gosling. Het nummer Under Your Spell als soundtrack viel me meteen op en ik was meteen verliefd. Een geweldige soundtrack. Ik ben benieuwd naar de rest van het album.

avatar van wibro
3,5
Zonder het overbekende "Under Your Spell" uit de film Drive zou ik dit album denk ik nooit beluisterd hebben, laat staan dat ik van Desire ooit gehoord zou hebben. Toch wel nieuwsgierig naar de rest van dit debuut van Desire heb ik dit album nu voor de tweede keer beluisterd. Deze nogal Frans aandoende muziek klinkt zeker niet slecht, maar het is toch wel "Under Your Spell" dat dit album boven het gemiddelde uittilt.

3,5*

avatar van hawkins
3,0
Ik hád de LP, maar die heb ik zo'n 20 maanden geleden verkocht voor een tientje, wordt nu voor veertig euro verhandeld, alleen maar vanwege één liedje op een score...

avatar van Man of Sorrows
4,0
Niet enkel vanwege één liedje op een score, je vergeet er fijntjes bij te vermelden dat dit wellicht de meest sensuele hoes in jouw cd/LP collectie is/was.
Voorts vind ik hem over de hele linie geslaagd, met vanzelfsprekend de Drive classic als hoogtepunt.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:23 uur

geplaatst: vandaag om 15:23 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.