Soup the Chemist - Eargasmic Arrangements (2003)

Label: Beesyde

1. All over the World (3:38)

met Don Donna

2. Turntablist (3:35)
  3. Ego Trippin (3:18)

met Murs en Shake

4. Starving Artist (3:20)
  5. Word Play (3:42)

met Express en Sharlok Poems

8. Loving You (4:02)

met Cookbook

9. Expressions (3:55)
  10. Eargasmic Arrangements (3:46)
  11. Can't Cool (3:58)

met J-LUV

12. Reaching (3:59)

met Pigeon John

13. Special (4:22)
  14. Soul Music (4:06)

met Sharlock Poems en Manchild

avatar van Osiris Apis
Soup zit blijkbaar al sinds eind jaren 80 in het vak, destijds nog onder de naam Super C, in de groep S.F.C (Soldiers for Christ). Maar ik had nog nooit van hem gehoord. Soup the Chemist valt onder de Christian rap, maar dat hoor ik niet duidelijk op het album. Een positief punt.

Eargasmic Arrangements is een verrassend leuk album. Soup is een goede mc en de producties zijn kwalitatief ook goed. Happy Dayz is mijn favoriete track, wat een lekkere track is dat.

avatar van J.M.
Osiris Apis schreef:

Eargasmic Arrangements is een verrassend leuk album.

Inderdaad leuk album, fijne sound heeft deze plaat.
Heb jij trouwens ook dat de (geluids) kwaliteit vrij matig is en dat hij af en toe kraakt (alsof die op een platenspeler wordt afgespeeld)? Of ligt dat aan mijn versie.

avatar van Osiris Apis
Goed om te lezen dat je dit ook een leuk album vind. Nee, mijn versie heeft geen gekraak. Ik heb hem van Hiphop Bootleggers gehaald.

avatar van J.M.
Thanks die versie is inderdaad beter.