Hitzone 52 (2010)

39. Jason Mraz - Butterfly
  40. The Ian Carey Project - Get Shaky
  41. Taylor Swift - You Belong to Me
timon
Zeer zwakke editie met nietszeggende artiesten als Ray & Anita, Kesha, Lisa Lois, Jurk! (helemaal niet grappig) en Taylor Swift...

avatar van LucM
1,0
Slechts enkele nummers kan ik waarderen : die van Alicia Keys, Caro Emerald, Lily Allen en in mindere mate Pink, Lady Gaga, Snow Patrol en Michael Bubble (ik kom niet aan 9 favoriete tracks). De rest mag in de afvalcontainer.

1. Owl-City - Fire flies

Bah bah, dit liedje kan ik echt niet meer aanhoren! Te vaak gehoord, zonder dat het echt een geweldig nummer is...

2. Kesha - Tik Tok

Goed opstap nummertje! Kan me er goed op vermaken.

3. Anouk - Woman

Geen goed nummer. Ik houd sowieso niet echt van Anouk, op een paar klassiekertjes na dan!

5. The Opposites - Boordje Bakpoa

Leuk voor toen, maar ik zal 'm echt niet nog eens gaan draaien.

7. Di-rect - The times are changing

Di-rect was nooit mijn smaak, maar nu de nieuwe formatie er is vind ik de muziek stukken beter!!!

35. Wildboyz - Sound of missing you

Te gek nummer!

Kadafi
Wat is leuk aan de hitzone collectie? Ze verzamelen alles wat er te horen is voor jou.
Het is wel eens leuk om muziek met anderen te delen, en dat lukt aardig als je de hitzone cd's luistert. Ook op deze staan best vermakelijke liedjes. Butterfly de grote uitschieter. Ik ben helemaal geen fan van Jason Mraz, maar de compositie van Butterfly is heerlijk .

De Highlights -->

Annagrace - Love Keeps Calling
Jason Mraz - Butterfly
The Ian Carey Project - Get Shaky

avatar van Dibbel
We zitten met Hitzone 52 inmiddels in 2010.
Dit is weer een iets mindere aflevering.
Goede nummers zijn die van Caro Emerald (behoorlijk onweerstaanbaar), Snow Patrol (uiteraard zou je al bijna zeggen), Di-Rect met de nieuwe zanger (echt een stuk beter en frisse nieuwe groepjes Go Back To The Zoo (erg beklijvend) en Rigby. Ook nog James Morrison, Jason Mraz en Laura Jansen (omdat mijn dochter dit ook zingt).
Owl City en Michael Buble hebben in de grond geen slechte nummers hier, maar heb ik echt veel te veel gehoord.
Verder nog wel redelijk om aan te horen Jurk (weer een Acda en de Munnik-achtige), Lily Allen, Pink (rustig nummer), Anouk, John Mayer, Taylor Swift, Ryan Shaw, Alicia Keys en Lisa Lois.
In een erg goede bui dan ook nog Leona Lewis, Kane en The Black Eyed Peas.
De rest gaat van erg matig (Ray & Anita, Jeroen van der Boom, Lady Gaga, Jay Sean) naar erg slecht (Opposites, Ke$ha, Inna, David Deejay).
2 sterren net voor deze.