menu

Can - Zhengzheng Rikang (2006)

mijn stem
4,00 (3)
3 stemmen

West-Duitsland
Avant-Garde
Label: Nörvenich

  1. Father Cannot Yell
  2. Pnoom (H) 1
  3. Little Star of Bethlehem
  4. Melting Away
  5. (My) Connection
  6. She Brings the Rain
  7. Outside My Door
  8. Pnoom (H) 2
  9. Greyhounds Greyhound
zoeken in:
LocoHermano
Het onofficiële debuut van Heimat's finest. Incl. compleet van de schaal van richter frontkerel Mooney (die ik persoonlijk prefereer boven drs. Suzuki). De hoes vermeldt dat het live is opgenomen in Schloß Nörvenich. Staat in ieder geval bol van de alternative takes en een aantal tracks die mij niet bekend zijn. Adepten van Monster Movie en Delay moeten dit hebben. Weltklasse jungs, wie aus dem krautrock bilderbuch!

avatar van Paap_Floyd
4,0
Deze heb ik op vinyl. Geluidskwaliteit vind ik een beetje te brak. Geef mij toch maar afgeronde versies zoals te horen op Delay 1968 (2, 3, 8, 9 (=Uphill geloof ik)), Monster Movie (1,7) of Soundtracks (6). Toch wel een aangename release hoor.

Overigens: als datum pakken we neem ik aan de releasedatum van de plaat=2006? Anders kunnen we bijvoorbeeld Delay 1968 ook wel 1968 meegeven... + 1001 andere voorbeelden...

Gast
geplaatst: vandaag om 08:51 uur

geplaatst: vandaag om 08:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.