Celer - Dwell in Possibility (2010)

Electronic

13. The Satisfied Disorder
  14. Say a Prayer for Me Tonight
  15. The Veins of My Days
boomkat
Celer gaat gewoon verder als Celer (waarom zouden 'ze' ook). Echt de zoveelste mooie cover. Moet wel zeggen dat de muziek me nog niet weet te pakken. Het is fijn, maar niet meer. Toch maar eens proberen.

Tot zover mijn nuttige commentaar .

avatar van hawkins
Ja he, schitterende hoes. Ik vind het alleen zo jammer dat Blackest Rainbow zo vaak van die fold out covers uitgeven, geef mij maar gewoon een "normale" hoes.

hawkins schreef:

Dat valt toch wel mee? Als ik al de platen bekijk die ik van BRR heb dan zijn de meeste toch echt in gewone hoezen.

boomkat schreef:
Celer gaat gewoon verder als Celer (waarom zouden 'ze' ook).

Hoe bedoel je dit? Zijn nl. gewoon nog steeds opnames uit de tijd dat Danielle nog leefde (zo als alles wat momenteel nog steeds van Celer uit komt). Als Will nieuw werk gaat maken, waar hij momenteel nog niet mee bezig is dan zal dat naar alle waarschijnlijkheid onder een andere naam zijn...

en ik quote van de Celer myspace:
While an end to new production of works was not wished, it was necessary, as Celer was, and will always be Dani and Will.

avatar van hawkins
Heu ja, met zo vaak bedoel ik in ieder geval de laatste drie. Ben niet zo op de hoogte van de wat oudere releases.

Sietse
Eindelijk binnen (en kan zeggen dat het idd wel erg veel fold out hoezen beginnen te worden, Isengrind, Aritomo en laatste Cam Deas ook)

... Sylvester Anfang...

Als het lekker dik karton is heb ik er niet zo veel problemen mee, maar dit is zo'n dun velletje. Zelfs mijn wcpapier is dikker. Vind ze gewoon niet praktisch.

Sietse
wat ik er vervelend aan vind is dat ik ze in een plastic hoesje moet laten zitten...die dingen steken zo lelijk uit in de kast.