Underworld - Born Slippy (1995)

Dance
Label: Junior Boy's Own

1. Born Slippy (8:31)
  2. Born Slippy .NUXX (9:44)
  3. Born Slippy .TELEMATIC (9:39)
Voordat mensen gaan roepen dat dit een single is: dit zijn drie totaal verschillende tracks (dus geen remixes) en Born Slippy heeft nooit op een album gestaan (alleen op een bonusCD die je op een gegeven moment bij het tweede album kreeg. En die zwarte rand hoort ook rondom de hoes.

avatar van musicfriek
Ik heb deze single met grijze hoes en zwarte letters, deze ken ik niet.

Ik had deze. Het drum 'n bass achtige openingsnummer, minder bekend, was geweldig kan ik me herinneren.

avatar van RogerV
Van deze geweldige klassieker had ik de EP waar deze vanaf kwam om eerlijk te zijn nog nooit beluisterd. En dan is wel zonde want hij is behoorlijk goed. Zo goed als Born Slippy NUXX zijn de twee andere tracks niet. Maar ze zijn gewoon lekkere rechttoe rechtaan dance stampers. Zeker die eerste bouwt mooi op in melodie. Die Telematic versie is iets saaier vind ik.

Born SLippy NUXX is ook leuk. De bekende eerste helft. En dan nog een heel ander nummer dat er achteraan komt.

Arbeidsdeskundige
Intrigerend, opzwepend en overdonderend.