Trevor Rabin - Live in L.A. (2003)

Zuid-Afrika
Label: Voiceprint

1. Cover Up (8:14)
  2. Sorrow (4:45)
  3. Heard You Cry Wolf (5:33)
  4. Changes (6:14)
  5. Eyes of Love (8:14)
  6. Love Will Find a Way (4:28)
  7. Sludge (5:11)
  8. Can't Look Away (11:53)
  9. Owner of a Lonely Heart (4:57)
  10. Something to Hold on To (5:05)
avatar van vigil
Aardige plaat met redelijk wat Yes materiaal. Overigens is het wel 1 van de lelijkste hoezen allertijden.

avatar van B.Robertson
3x Yes uit 10 songs. Op zich wel een redelijk album en ook wel interessant, ware het niet dat ik me stoor aan de talloze fade-outs in met name de 2e helft en het niet benutten van de totale speelduur die op een compact disc past. Optreden is van 13-12-89 ter promotie van zijn 3e solo-album en volgens setlist.fm werden er toen 15 songs gespeeld.

avatar van gaucho
Het per se willen volmaken van de maximale speelduur is voor mij geen must, maar fade-outs op een live-album is natuurlijk raar.

Het zijn inderdaad voornamelijk nummers van zijn destijds met veel tamtam gelanceerde vierde solo-album Can't look away, wat een uitstekende plaat is trouwens. Dus op zich ben ik hier wel nieuwsgierig naar, ook omdat er aan de tracktijden te zien hier en daar wel wat wordt gejamd. Maar ja, die hoes helpt niet echt...

avatar van B.Robertson
Er zijn natuurlijk meer live-albums die de maximale speelduur niet halen en die fade-outs hebben, maar dit betreft één optreden. Met het songmateriaal is verder niets mis mee, ik zou zeggen: je kan hem van me overnemen. Komt nog bij Cosmox weg.