Charice - Charice (2010)

12. Note to God
  13. Breathe You Out *
  14. Are We Over *
avatar van StefanK
Kleine loempia van nog 18... erg geliefd bij Oprah Winfrey en Celine Dion... Werd bekend door YouTube... bekende formule natuurlijk maar Charice Pempengco blijkt zich met deze plaat meer te richten op een wat volwassener publiek dan Esmée Denters. Qua stem komt ze soms wel wat in de buurt van onze eigen YouTube ontdekking, maar het bereik van Charice is veel groter.

David Foster en Diane Warren zijn 2 namen die voor dit project aangenomen werden. De productie van liedjes is hier en daar wat gladjes en leadsingle 'Pyramid' is Charice's manier om voor R&B-sterretje te spelen. Gelukkig kent dit album ook een aantal goede Pop-ballads, vergelijkbaar met het werk wat Celine Dion de laatste paar jaar opnam. In Amerika lopen ze geheid met dit meisje weg, bij ons zal het waarschijnlijk niet zo heel veel doen omdat het qua sound niet verrassend genoeg is maar de tijd zal het leren...

Ik vind Charice echt geweldig. Ik vind de cd hartstikke leuk, ik had er minder van verwacht, het valt dus erg mee maar goed als je Charice altijd live hoort zingen is het op de plaat altijd minder. Toch hoop ik dit album gauw in Nederland te kunnen kopen, release datum voor het album hier is geloof ik 25 mei.

avatar van Emile93
Nooit gedacht dat dit zo goed zou zijn! De afwisseling tussen pop en R&B nummers is goed gedaan! Wat een strot heeft deze dame zeg! Geweldig!

Beste tracks: In this song, All I need to survive, Note to God
Minste track: Pyramid (ft.IYAZ)
Alle nummers zijn trouwens super maar dit zijn de allerbeste/slechtste nummers