Mathieu & Guillaume - Kleinste Sterren (2010)

Belgiƫ
Label: SonicAngel

1. Kleinste Sterren (2:33)
  2. Vrede (Of Ik Schiet) (4:01)
  3. De Tijd (3:10)
  4. Lievelingsdrank (3:18)
  5. Alleen (3:45)
  6. Komen en Gaan (3:07)
  7. Slapeloze Nachten (3:48)
  8. Ik Heb Je Lief (3:04)
  9. Op het Pad Alleen (3:46)
  10. Luxueus Paleis (1:59)
  11. Boven de Wolken (4:28)
  12. Moeder van Mijn Moeder (3:52)
avatar van Azzurro
Prachtig debuutalbum van de broertjes.
Enkele zeer leuke nummers afgewisseld met prachtige ingetogen nummers (Moeder van mijn moeder, boven de wolken)
4,5* voor:
Kleinste Sterren
De Tijd
Moeder van mijn moeder

avatar van Lennonlover
2 erg goede vrienden van mij. Ben met Mathieu en Guillaume nog mee in de scouts gezeten (onze ouders zijn goede vrienden) en later nog op school. We gaan vaak nog pinten pakken in Antwerpen. Heb voor hun deelname aan x-factor ook eens met mathieu samengespeeld bij hen thuis. Het volledige album heb ik nog niet maar ik krijg die wel eens doorgespeeld zoals hun eerste single die ik overigens leuk vond.
De muziek is niet bepaald mijn ding maar ik kan er het mooie wel van inzien. Wanneer ik het eens hoor, dan kan ik het wel appreciëren.