Hans Zimmer, Geoff Zanelli & Blake Neely - The Pacific (2010)

Duitsland / Verenigde Staten
Score
Label: Rhino

1. Honor (Main Title Theme from the Pacific) (2:56)
  2. With the Old Breed (End Title Theme from the Pacific) (4:05)
  3. You Have No Idea (2:15)
  4. Terrible Solomons (1:40)
  5. Torn Souls (1:23)
  6. Nightfall on Okinawa (1:41)
  7. Private First Class Robert Leckie (2:40)
  8. Fallen Friend (1:50)
  9. We've Gone Respectable (3:04)
  10. Iwo Jima (4:08)
  11. Praying for You (3:19)
  12. Even the Trees Hate Us (3:41)
  13. Get the Wounded Aboard (1:55)
  14. Memories of Home (2:32)
  15. Landing Peleliu (3:22)
  16. Agadio for Peleliu (2:07)
  17. The Peleliu Hills (4:37)
  18. Dear Vera (1:46)
  19. Where Do We Go from Here? (1:55)
  20. Men at War (2:33)
  21. Sledge's Humanity (6:08)
  22. War Is Hell (2:15)
  23. Homecoming (4:51)
  24. New Kind of Bomb (2:19)
  25. Honor (For Oboe and Strings) (2:59)
avatar van IntoMusic
De UK-versie van de serie net besteld en kan niet wachten om die te kijken (op tv haat ik de reclames tussendoor). Toch ook meteen deze soundtrack blind besteld, want dat heb ik ook destijds bij Band of Brothers gedaan.

Ben zeer benieuwd naar de soundtrack. Kom ik alvast in de stemming voor november .

avatar van IntoMusic
Ja hoor, net zoals BoB is dit ook een zeer mooi luisteralbum. Genietend van de arrangementen, is dit ook zonder dat je de serie kent (zoals ik nu nog) heel mooi om op te zetten.

avatar van JohnWilliams
Ik heb de score zelf ook, heerlijke score met een paar uitschieters.
Vooral het Main Theme is geweldig en kan ik blijven luisteren.

Zeer mooie score. Zitten echt mooie nummers bij. De serie vond ik niet zo goed.

avatar van Metalhead99
Weer een geweldige knaller van Hans Zimmer. Ik ken de andere componisten niet, maar ik hoor hier duidelijk aan dat Hans Zimmer eraan heeft meegewerkt. Lekker bombastisch en meeslepend, zoals ik het graag hoor in zijn scores. De topper blijft toch wel Honor, waarbij de titel de lading perfect weet te dekken.