Mr. Scruff - Trouser Jazz (2002)

Electronic / Jazz

4. Shrimp (7:02)
  5. Come Alive (5:15)
  6. Shelf Wobbler (6:31)
  7. Giffin (5:56)
  8. Valley of the Sausages (5:01)
  9. Champion Nibble (3:34)
  10. Come on Grandad (5:48)
  11. Vibrate (3:10)
  12. Ug (4:37)
  13. Ahoy There! (4:24)
avatar van BoordAppel
Met Ug, ook wel bekend van Weebl!. Jaaa, leuk nummer .

avatar van The Scientist
Dat laatste nummer is echt hilarisch, die kan ik 5 keer achter elkaar luisteren en dan nog is ie mooi. De rest van het album is ook goed, 3,5* met een optie naar boven.

Tis lekkere vrolijke muziek die lekker doorloopt, ongelooflijk dat dit onder hetzelfde genre valt als Aphex Twin, Autechre etc... Deze plaat word ik gewoon vroljk van en t is heel anders dan wat ik normaal luister, en juist daarom erg verfrissend.

avatar van BoordAppel
Electronic is ook nogal een breed begrip, misschien dat dance hier beter zou staan, of als extra genre erbij. Maar goed, als je Ninja Tune zegt weten de meeste mensen al wel wat voor soort muziek je kan verwachten.

Dit is ook wel een typische Ninja Tune release. Electronische muziek, met flinke hiphop en jazz invloeden. Op sommige tracks ook wat vocalen erbij. Heerlijk vind ik het. Favoriet is toch wel Ug denk ik, maar dat komt ook zeker omdat ik dat nummer niet los kan zien van de Weebl filmpjes .

avatar van The Scientist
Wat een absurd geniale cover heeft deze plaat ook, alleen dat is al een reden om de plaat te draaien.

avatar van BoordAppel
Erg grappige hoes inderdaad. Doet me denken aan bepaalde figuurtjes van Lewis Trondheim.

avatar van Reijersen
Heb deze cd uit het 'Cd's die aandacht verdienen'-topic gehaald. En werd spontaan vrolijk toen ik hem opzette. Wat een lekker cd-tje. Denk niet dat het cd zal zijn die ik vaak opzet. Maar zo op zijn tijd zal hij het goed doen bij mij. Bedank bij deze degene die de cd in het topic toegevoegd had. 3,5 ster.