Weapon X - Haterz Ball 20X (2010)

Dance
Label: Enzyme

1. Where My Party People At
  2. For the Haterz
  3. I Come for Blood
  4. Bad Boy
avatar van Hellblazer
Allemaal mainstream Hardcore. Dat denk je toch niet direct bij het label Enzyme, maar goed, het is geen slechte vinyl.
Where My Party At opent de plaat goed. Al heel snel komt een mooi melodietje boven en even later ook een sample waarin o.a. de titel wordt gezongen. Daarna gaat het nummer ook los. Prima melodie, vrolijk, maar niet slecht, erg aandoenlijk, hoe simpel ook.
For The Haterz is ook prima, maar haalt het niet bij de eerste track. De melodie is hier ook best redelijk maar het nummer is lang zo catchy niet dan nummer 1.
I Come For Blood is de minste track. De melodie is erg eentonig en saai. Beetje een misser.
Bad Boy is wel weer een favoriet van deze plaat. Het hele nummer heeft leuke samples en een goede melodie weer.
Jammer van de derde track, maar de eerste en laatste tracks zijn best goed te noemen.
3 dikke sterren.

avatar van Joeri_000
Even off-topic maar veel tracks van enzyme zijn zeker wel mainstream ... ophidian , endymion , nosferatu hebben genoeg mainstream tracks , misschien geen hele EP vol ...

avatar van Hellblazer
Klopt inderdaad wel. Weer ook niet precies waarom ik dat er neer heb gezet. Vooral de laatste jaren is Enzyme bijna alleen mainstream aan het uitbrengen. Vroeger was het wel een vrij duister label. Met de eerste Endymion releases, Ophidian en Meagashira. Endymion is nog het meest veranderd qua stijl. Volgens velen de stichters van het Darkcore-genre en nu maken ze bijna de meest vrolijke en cheesy platen die er zijn. Sommigen wel goed trouwens (Face II Face!).