Indignant Senility - Plays Wagner (2010)

Electronic

9. Untitled (2:28)
  10. Untitled (13:36)
  11. Untitled (8:37)
Sietse
aardige release die mij nog niet geheel weet te overtuigen.
Doet wel denken aan het werk van The Caretaker, maar dan toch minder indrukwekkend.

avatar van madmadder
Dit album doet inderdaad helemaal niks. Alle sfeer ontbreekt, al worden verwoede pogingen gedaan om het allemaal donker en zo te laten klinken. Een beetje alsof je je verheugd hebt op een superspannende film, maar in de eerste scène is al overduidelijk wie de moordenaar is en het is geen bloed, maar tomatenketchup die tegen de muren aanvliegt.

avatar van essence
Zoals de titel al aangeeft wordt het werk van Wagner volledig uitgebeend, door allerlei effecten gejaagd en bewerkt waardoor er een soort van dark ambient- achtig werkstuk achterblijft.
Het is vlees noch vis imo, en vooral erg saai.