El-P - Weareallgoingtoburninhellmegamixxx3 (2010)

Label: Gold Dust

1. Take You Out at the Ball Game
  2. Whores:The Movie
  3. Meanstreak (In 3 Parts)
  4. DMSC
  9. Jump Fence, Run, Live
  10. He Hit Her So She Left
  11. Driving Down the Block [El-P Remix Redux]
  12. Honda (Redux)
  13. How to Serve Man (Stripped)
  14. Contagious Snippet

met Wilder Zoby

15. Eat My Garbage 2
avatar van Jacktherapper
Op zijn Facebook is 'Whores:The Movie' al te checken. Geweldige instrumental. Wat heb ik zin in dit project zeg, deze week maar eens een pre-order doen op de deluxe edition. El-P is een van de grootste bazen die ik ken in het HipHop sprookjesland.

avatar van thomzi50
Klinkt niet zo goed als Fantastic Damage of I'll Sleep When You're Dead, maar absoluut vermakelijk; een fijn zoethoudertje voor zijn nieuwe album, waar hij momenteel aan aan het werken is.

avatar van Rhythm & Poetry
Ik ben het eens met Thomas. Deze megamix doet me overigens sterk denken aan Echo Party van Edan, zonder dat het qua muziek overeenkomt met die plaat. Het is meer de diversiteit en toch ook wel de genialiteit die ik ontdek in deze plaat waarmee ik het wil vergelijken met Edans werk. Ondanks het gebruik van mijn superlatief (genialiteit) is het niet zo dat ik dit een geweldig project vind. De genialitiet zit hem dan voor mij ook meer in vlagen van deze cd, mondjesmaat laat El-P horen waartoe hij in staat is. En juist dat maakt deze plaat tot een zoethouder: niet het maximale uit jezelf halen, de luisteraar deels verwennen en deels plagen.

avatar van Osiris Apis
Hebben jullie de Justin Bieber remix van El-P al gehoord?
YouTube - Justin Bieber "Baby" (El-P Death Mix)

Ik vind hem cool.

avatar van Rhythm & Poetry
Meer iets voor de artiestenpagina dit. Vind er zelf weinig aan, deze mix had niet gehoeven van mij, hoewel ik er de humor nog wel van in zie.

Maxmus
Zitten zeker wel een paar vette nummers op!
Alleen zijn dit allemaal gebruikte nummers of heeft ie ook wel nieuw materiaal hier op?
Want er komen me een paar wel bekend voor alleen dan nu instrumental.

avatar van GarnalenPeller
Osiris Apis schreef:
Hebben jullie de Justin Bieber remix van El-P al gehoord?
YouTube - Justin Bieber "Baby" (El-P Death Mix)

Ik vind hem cool.

Ja zeg, geweldig. Wát een remix.

avatar van FlyLo
Ongeveer net zo slecht als zijn andere Weareall.. Even hoog "onafgewerkt-zolderproject"-niveau, even saai.
Alleen Time Won't Tell is ontzettend goed en torent hoog boven de andere tracks uit.
iTunes heeft blijkbaar ook nog 5 bonustracks maar ik ben momenteel te lui om die toe te voegen.

avatar van Rhythm & Poetry
Ik ben deze veel beter gaan waarderen na meerdere luisterbeurten. Je ontdekt er toch steeds nieuwe geluidjes in, een bijzondere luisterervaring.

avatar van FlyLo
Dat vind ik net niet. Ik kan me makkelijk erg goede nummers voorstellen die gebaseerd zijn op deze tracks maar ze zijn in deze vorm zó basic dat ze me totaal niet weten te boeien.

avatar van Yorrick da 95
Is hier ook misschien een versie van waar er teksten bij zitten?

toris
ik hou niet zo van instrumentale albums, maar dit is best een leuk album, en dan vooral het eerste deel. Veel fututistische beats zoals we gewend zijn van El-P. Ik geef meestal niet hoger dan 3.5 voor instrumentale albums, aangezien het gewoon niet zo mijn smaak is, en dat was ik hier ook van plan, tot ik het laatste nummer hoorde. Wat ongelofelijk rotnummer zeg, als ik het al een nummer kan noemen. Het is gewoon een afvalbak ( zoals de titel al suggureert ) aan drums, maar dan wel 8 minuten lang. Voor de rest erg leuk.

Heerlijk project. Jammer dat er geen raps op staan, maar ook zonder is dit prima te genieten.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Inderdaad verrukkuluk. Dit kan in de toekomst nog best een hoge score worden - zoals het meeste werk dat ik ken van El Producto.