Hocus Pocus - 16 Pièces (2010)

Frankrijk

met Stro The 89th Key

12. WO:OO
  13. Portrait

met Elodie Rama

14. Pièce N° 14 (DJ Greem)
  15. Le Majeur Qui Me Démange
  16. 100 Grammes de Peur
avatar van hank2
Moet het album nog even goed luisteren, maar het klinkt een beetje als een kopie van het vorige album, maar dan minder. Altijd wel goede producties maar het is nog niet echt wat ik er van verwachtte. Hoewel er ook wel weer een paar lekkere nummers op staan.
Sowiezo wel leuk voor ze dat ze nu bij Motown zitten, kunnen ze waarschijnlijk toch een groter publiek mee bereiken.

avatar van hank2
Toch maar met een half puntje verhoogd. Het is gewoon een erg lekker album. Meestal vrolijke, catchy en af en toe grappige nummers. Zomers albumpje dus, met jazz en soul invloeden zoals we gewend zijn van Hocus Pocus.

I wanna know what's so bad about dancing with two left feet
I wanna know why starbucks coffee is so much better than regular coffee
I wanna know why i need facebook to talk to my friends nowadays
I wanna know how R. Kelly is not in jail, how did the justice system fail
I wanna kwow why dogs hate it when you blow in their face, when they hang out of the car window

avatar van donmarko22
Lekker jazzy album, zoals we inderdaad gewend zijn van Hocus Pocus. Moet eerlijk zeggen dat Franse hip hop voor mij nog een extra zomers gevoel geeft in deze tijd van het jaar. 4*