Iyaz - Replay (2010)

8. Stacy (4:04)
  9. Look at Me Now (3:05)
  10. Friend (3:41)
  11. Goodbye (3:22)
  12. Replay [Remix] * (3:01)

met Flo Rida

13. Replay [Donni Hotwheel Club Mix] * (3:15)
  14. Replay [Jason Nevins Club Mix] * (3:47)
  15. Replay [Ruff Loaderz Club Mix] * (6:26)
  16. Solo [Cahill Radio Mix] * (3:34)
  17. Solo [Dave Audé Radio Mix] * (3:59)
  18. Replay [DJ Suketu's Call to Dhol Mix] * (4:20)
toris
deze klopt niet... zijn album gaat my life heten. Dat plaatje is van zijn single replay

avatar van Allard-A
Op Iyaz' MySpace staat deze albumtitel en met deze cover. Ik dacht ook dat het 'My Life' zou gaan heten, maar dat is blijkbaar veranderd

avatar van hoi123
Replay: Het vreselijkste wat de top-40 me de afgelopen jaren heeft kunnen bieden, op Crazy Frog na. Wat een *****nummer, zeg!

avatar van Rhythm & Poetry
Hey hij is al 23, ik dacht dat dit weer zo'n 'tienerster' was van 16.

Overdrijf niet zo vent

avatar van hoi123
Nee echt, iedere keer dat ik dit nummer voorbij hoor komen, word ik bijna agressief. Kan jij nóg slechtere nummers van de afgelopen jaren noemen? Ik (nog) niet

Rainbow

Soulja Boy - Crank That

Pitbull - Hotel Room Service

avatar van Rhythm & Poetry
Het gehele oeuvre van Black Eyed Peas dat op tv te zien was, maar ook: Sean Kingston, Justin Bieber en die braakbal van een David Guetta.

avatar van hoi123
Ok, goed, misschien overdrijf ik een beetje. Maar alsnog vind ik het samen met de bovengenoemden (behalve David Guetta) het slechtste van de afgelopen jaren. Politiek correct genoeg?

avatar van Motivation
Als alle nummers zijn zoals het nummertje 'Replay' dan word dit echt een stront album.

avatar van Arrie
Het allereerste album van de Britse Maagdeneilanden.

avatar van Emile93
hoi123 schreef:

Zo slecht was ie toch niet? Als je toch met erge nummers bezig bent, vergeet dan niet de volgende:
- De kabouterdans
- K3
- Las Ketchup
- O-zone met Dragostae din Tei (als je het zo schreef)

En zo zijn er nog vele ergere platen te noemen dan deze!

avatar van Rhythm & Poetry
Dat waren toch echt de nummers van voor de oorlog, alhoewel Crazy Frog dat natuurlijk ook nog is. Ik ben overigens wel gestopt me te ergeren aan artiesten als Iyaz, over het algemeen valt hij onder het uitstervende ras der eendagsvliegen.

toris
Ik replay echt niet zo'n verkeerd nummertje hoor! Ik zal wel de enige zijn op deze site

Nee hoor. Prima te doen.

Ben ik hier de enige die Iyaz nogal als Justin Bieber vindt
klinken? Hetzelfde hoge stemmetje, dezelfde zoetsappige liedjes zonder een spoor van originaliteit te bekennen...

avatar van Demon.
Verschrikkelijk

avatar van Lovekellycl
Het is allemaal nogal hetzelfde, maar voor de rest vind ik hem best nog wel meevallen. Het is natuurlijk weinig creatief en origineel, maar het zijn best wel lekker luisterende vrolijke deuntjes.

avatar van kobe bryant fan
0,5
Valt mee ik keek bij de release er erg naar uit maar buiten zijn 2 goede singles presteert hij matig daarom 2.5*