MF Grimm - You Only Live Twice: The Audio Graphic Novel (2010)

Label: Day By Day

10. Angel Without Wings
  11. Marry Mary
  12. Last Days
  13. The Compound
Interessant, een nieuwe Grimm! Ik kan zijn verhalende manier van rappen wel waarderen, zo op z'n tijd.
Is inmiddels ook al geschikbaar.

avatar van Rhythm & Poetry
Deze valt mij flink tegen. MF Grimm rapt wel met erg weinig tempo en heeft toch minder boeinde verhalen te vertellen dan op voorgaande projecten. Ook de producties ogen wat amateuristischer, ze klinken allen vrij eentonig en bevatten wel erg veel herhaalingselementen. Er staat ook niet een nummer op die het nog enigszins kan redden, het is maar een bedenkelijk niveau wat gehaald wordt op You Only Live Twice.

avatar van BZN
BZN
Rhythm & Poetry schreef:

is dit echt 1,5 waard??

avatar van BZN
BZN

avatar van Rhythm & Poetry
Waarom het niet echt een 1,5 waard is? Misschien was het antwoord sarcastisch en kun je in mijn mening zien waarom ik het album wel een 1,5 geef.

avatar van {P1982}
Grimm's rapstijl weet me niet echt te bekoren, de rest van de poduktie is wel oké. Ik heb de CD eigenlijk voornamelijk gekocht voor het artwork van Jim Mahfood, die de hoes heeft gedaan.

eric.o
BZN schreef:

is dit echt 1,5 waard??

"They don't know what they doing"'