The Sequence of Prime - Virion (2010)

1 stem

Label: Corporatedemon

1. Enlightenment (2:44)
  2. Cenozoic Anoxia (2:14)
  3. Backlit (4:34)
  4. Nuclear Winter (3:30)
  5. Icosahedron (1:59)
  6. Particulate Matter (4:44)
  7. Dandelions in Spring (3:21)
  8. Ecophagy (1:06)
  9. Extremophile (2:31)
  10. Compression (3:17)
avatar van Don Cappuccino
Ik kwam op dit album via Lords of Metal en werd wel erg benieuwd, het werd vergeleken met Agoraphobic Nosebleed, Ministry en Slayer en dat zijn toch niet de minste bands Het is een 1-mans project, door Brandon Duncan. De vergelijking met Agoraphobic Nosebleed komt vooral door de drumcomputer, maar die overheerst niet enorm, wat wel erg lekker is. Door de zang hoor ik hier erg veel Ministry in, op de zang zit enorm veel distortion, en de riffs hebben raakvlakken met alle 3 de bands. En dit is geen aftreksel van deze bands, nee, dit is heel erg sterk, dat je dit alleen kan, petje af! Steun deze muzikant, hij mag wel wat meer gekend worden, je kan het album gratis downloaden op de website van The Sequence of Prime.

avatar van laboomzaa
Inderdaad, lekker plaatje dit!! Het ramt er lekker oplos!!