Marco Polo - The Stupendous Adventures of Marco Polo! (2010)

Canada
Label: Duck Down

1. Buggiin Out (4:17)

met D-Story en The Bad Seed

2. The Radar [Remix] (4:19)

met Large Professor

5. Bomb Shit (2:38)

met Ruste Juxx

6. Whylin Out (2:28)

met Shylow

7. Think of You Now (4:20)

met Saga

8. Combat Drills (2:52)

met Torae

9. Best to Do IT [Marco Polo Remix] (4:05)

met DJ K.O, Royce da 5'9", eLZhi en Supastition

10. Blockshit (2:44)

met Skyzoo

11. Who I Be [Marco Polo Remix] (4:10)

met Diamond District

12. How I Get Down [Marco Polo Remix] (3:57)

met Skoob

13. So Basic (4:38)

met Surreal

14. The Veteran (3:05)

met Grand Daddy I.U.

15. Ambition (4:04)

met Arcee

16. Radio [Marco Polo Remix] (3:05)

met Exile, Ruste Juxx en Torae

Relax
Deze lijkt me minder dan zijn voorganger, maar dat komt vooral door de featurings.

avatar van Bedorvenkebab
Die zijn iets minder inderdaad, maar nog steeds staat er meer dan genoeg interessants op. Ik vind het eerder jammer dat een groot deel remixen zijn van tracks die ik al ken. Dan wordt het voor MP toch moeilijk om zich te bewijzen voor mij, aangezien ik het album met Ruste Juxx ook niet al te best vond.

Benieuwd naar track 13 met Surreal trouwens.... Een track met die twee kan ik me eigenlijk niet voorstellen, maar Surreal is een MC die me altijd wel bevalt.

avatar van Sjoerd_
Veteran met Grand Daddy I.U. ken ik al zeker 2 jaar als het niet langer is...

avatar van He$$el_01
rapt Marco Polo zelf ook of produceerd hij alleen?

avatar van MJ_DA_MAN
Sjoerd_ schreef:
Veteran met Grand Daddy I.U. ken ik al zeker 2 jaar als het niet langer is...
Staan op het laatste album van Grand Daddy I.U., beetje cheap idd.

En Polo rapt nooit, dus alleen beats.

Rene1979
Ik ben toch stiekem wel benieuwd.

avatar van Jurrien
Een hele vette cover in ieder geval.

Rene1979
Whylin Out is een vette track. Ben het album aan het luisteren. Hij evenaart zijn eerste solo uiteraard niet maar die was ook wel erg goed.

avatar van Flipm0de
De eerste luisterbeurten klinken goed!

Beats klinken beter dan op het album met Rustee.

3,5* for now

Rene1979
Ik ga nog niet voor een cijfer. Hangt tussen een 3,5 en een 4 in. Rappers zijn wat minder dan op het eerste album. Mis toch wel masta ace en zo.

Ook voor mij een 3.5

avatar van Jurrien
Hoe zijn de beats?

Prima!

avatar van -marco-
Klinkt erg aangenaam dit!!

avatar van Rhythm & Poetry
Matig werk van Marco Polo. Producties bangen niet genoeg om bombastisch te zijn en missen wat oldschoolglans om lekker rauw te zijn. Slechts zelden weet hij mij op deze schijf te vermaken, Think of You Now is nog wel aardig. Verder is het qua rappers erg wisselvallig, alhoewel het merendeel gewoon niet om aan te horen is. Dus eigenlijk is het helemaal niet zo wisselvallig, waarom plaats ik het dan eigenlijk? Nou ja, zo nu en dan rapt er een MC die wel over genoeg kwaliteit beschikt om te vermaken.

Rene1979
Ik vind dit steeds beter worden vanaf nummer 6 gaat t echt los.

Relax
Rhythm & Poetry schreef:

Moet dat oldschool glans dan? Dat vind ik tegenwoordig juist veel beats verpesten.

avatar van Game
Dit album heeft tracks die Polo de afgelopen jaren heeft gemaakt. Zo is Combat Drills ook een bonustrack op Double Barrel. Polo's echte nieuwe album komt volgend jaar.

avatar van Mr. Bigg Stuff
ik had niet verwacht dat deze zo goed zo worden

avatar van Stapler
Nummer 11 . De rest ook maar eens tjekken. Het origineel is ook om te smullen totaal andere vibe.

avatar van Stapler
Relax schreef:

Idd ik mis die rauwheid ook niet meteen.