Lou Johnson - Incomparable Soul Vocalist (2010)

Soul

10. If I Never Get to Love You
  11. It Ain't No Use
  12. Walk on By
  13. A Time to Love a Time to Cry
  14. Kentucky Bluebird (Sent a Message to Martha)
  15. Thank You Anyway (Mr. Dj)
  16. What Am I Crying For
  24. Love Build a Fence
  25. Unsatisfied [Extended Alt Take]
  26. If I Never Get to You *
avatar van Angelo
Hé, dit ziet er interessant uit. Allemaal nummers die niet op zijn twee studio-albums staan. Ik las ergens op een website dat hij vergeleken werd met Dionne Warwick, dat kon ik aanvankelijk niet plaatsen, maar ik zie nu een aantal nummers tussen deze tracklist staan die, als ik mij niet vergis, geschreven zijn door Bacharach en David. Misschien dat daarom Warwick wel genoemd werd? In ieder geval moet ik hier maar eens achteraan gaan, want zijn twee studio-albums bevallen me erg goed, en vooral de eerste (Sweet southern soul). Ben benieuwd wat deze verzamelaar me oplevert.