PackFM - I F*cking Hate Rappers (2010)

Label: QN5

1. The Support Group (1:47)
  2. I F*cking Hate Rappers (3:18)
  3. The Show (2:21)
  4. Nasty (2:37)
  5. Wanna Know (3:19)

met Deacon the Villain

6. The Kanye Look (1:16)
  7. Flux Capacitor (2:36)
  8. Take Our Place (3:45)

met Dominion

9. Step on My Kicks (0:47)
  10. Tough Talk (4:18)

met Poison Pen

11. Here We Go (3:10)
  12. Sire (3:08)
  13. I F*cking Like Everything (2:47)
  14. Closure (1:15)
  15. Absolutely Positive * (2:39)
avatar van Bedorvenkebab
En weer een plaat om naar uit te kijken. De cover en de albumtitel zijn alvast veelbelovend, en ook een samenwerking met Deacon wekt mijn interesse (Poison Pen is weer minder, maargoed).
Edit: Die Dominoin is denk ik de verkeerde.

Rene1979
Daarbij is de eerste single Nasty al te beluisteren op zijn myspace. Ik verheug me hier heel erg op. Heb hem al gepreorderd.

avatar van Rhythm & Poetry
En opnieuw een cd die verpest wordt door melige skits. Waarom zou je die er in godsnaam opzetten? Het ontneemt het album van al haar tempo en zorgen ervoor dat je dit album gewoon niet in haar geheel wilt beluisteren. Overigens is I F*cking Hate Rappers verder ook niet echt geweldig, hoewel Wanna Know toch een erg fraaie track is. Verder is PackFM een beperkte rapper die met name de matige beats op deze plaat niet van de nodige kleur kan voorzien.

Rene1979
Mijn eerste luisterbeurt is wel aardig positief

avatar van MJ_DA_MAN
Matige beats met Tonedeff, Kno, Domingo, Marco Polo en J-Zone achter de knoppen?

Goede mc. Aardige producties. Jammer van die skits.

Rene1979
Skits zijn jammer verder een goed album beats in orde en PackFM is in mijn ogen een goede MC

avatar van P.O.W.
Verbazingwekkend dat zoveel hier de kwaliteit van dit album negeren door een paar skits (Die de eerste keer nog erg geestig zijn ook, en bijdragen aan het verhaal van dit album). Pack komt gewoon erg hard op dit album, ik vind alleen de wisselvalligheid van de beats een beetje jammer, neemt niet weg dat Wanna Know 1 van de vetste beats is die ik de laatste jaren heb gehoord.

Rene1979
Ben het met je eens P.O.W. ik heb hem nu origineel en het is echt een goed album! Net als zijn eerste...

avatar van P.O.W.
Heb je die special edition gekocht? Met poster, dartbord, stickers etc.?
Ik zit er over te denken namelijk.

Rene1979
Nee de gewone... Ik hoef geen dartbord.

avatar van P.O.W.
Ik heb em net wel besteld, alleen al voor dat T-shirt "I F*cking HATE Rappers" Dat dartbord wordt waarschinlijk direct aan mn neefje gegeven maar toch tof zo'n pakket vol shit, 37 euro.

Rene1979
Ja dat shirt is wel lachen. Maar ja ach ik had hem nu voor veel minder geld. Dus vond het wel ff goed zo. Heb hem net weer geluisterd. Gewoon een heerlijk album die zelfs nog wel kan stijgen.

Off topic semantiek-discussie verwijderd.

Er is een video voor Absolutely Positive

avatar van MAS
MAS
Ik ben dit gaan luisteren omdat PackFM opent voor Cunninlynguists in de melkweg. Ondanks dat de skits de vaart een beetje uit het album halen vind ik dit best een leuk album. De beats zijn allemaal supergoed maar PackFM is een fijne MC om naar te luisteren.

avatar van GijsV
Ik vind vooral de skits leuk op dit album, de tracks kunnen mij niet erg boeien. De titeltrack vind ik wel heel vet.

avatar van Robbie Keane
GijsV schreef:

Even wachten op PackFM zijn Greatest Skits dan.

avatar van GijsV
Robbie Keane schreef:

Even wachten op PackFM zijn Greatest Skits dan.

Absoluut

avatar van thomzi50
Check hier mijn interview met PackFM n.a.v. dit album.

avatar van maxinator
Best wel toffe cd, favorieten zijn #2, 5 en de bonustrack. Jammer van de skits en Tough Talk.

avatar van He$$el_01
Die skits kunnen inderdaad een beetje vervelend zijn, en dan vooral The Show omdat hij zo lang is. Maar voor de rest is dit een sterk album. De meeste beats zijn vet en PackFM is een hele goede rapper, wat hij ook laat zien op dit album.

avatar van nuf
nuf
MAS schreef:

Ik was ook bij dat optreden, PackFM weet echt hoe hij zijn publiek moet wakkermaken!
Veel interactie met het publiek, geslaagde humor tussen de tracks door en hij kreeg het voor elkaar om het hele publiek te laten springen en dat als voorprogramma!