K3 - Tele-Romeo (2001)

Belgiƫ
Label: BMG

1. Tele-Romeo (3:18)
  2. Mama's en Papa's (3:01)
  3. Keileuke Zomer (3:26)
  4. Ali Baba (3:55)
  5. Blijven Staan (3:54)
  6. Je Hebt een Vriend (3:25)
  7. Baby Come Back (3:36)
  8. Chacha Loco (3:32)
  9. Hand in Hand (4:04)
  10. Jupiter (3:46)
  11. Honingbeer (3:52)
  12. Iedereen Is Anders (3:41)
  13. Blub, Ik Ben een Vis! * (3:10)
  14. Toveren [Singleversie] * (3:08)
  15. Tele-Romeo [Karaoke] * (3:17)
  16. Blub, Ik Ben een Vis! [Karaoke] * (3:29)
  17. Mama's en Papa's [Karaoke] * (2:56)
  18. Je Hebt een Vriend [Karaoke] * (3:24)
  19. Toveren [Karaoke] * (3:08)
avatar van Kos
Kos
Ik ben een klein geel visje in een zee van blauw !!!

Waarom die extreem lage waarderingen hier? Dit is toch gewoon gezellige kleutermuziek? Ik geef toe, ik ben geen kenner van K3.

Kos schreef:

Ik ben een klein geel visje in een zee van blauw !!!

IK dacht dat er bij geel iets anders stond

Tjeerd,jij ondeugd!.....;)

avatar van VanDeGriend
Net weer een half uur met mn dochter op deze muziek staan springen. Die werd er heel blij van en ik heel gelukkig. 5 sterren.

avatar van Epitaph
Dan is het toch goed,'t is kindermuziek en mijn dochertje wordt er ook erg vrolijk van.

eazyfan
hopelijk hebben ze u genoeg geld en brengen ze nix meer uit

Bob Cremers
gelukkig maar wel stom voor de kleintjes.

avatar van Jester
VanDeGriend schreef:

Put your vote where your mouth is, VanDeGriend!

avatar van Thunderball
Leuke cd en het nr Je hebt een vriend is zeker geen dom kinderliedje. Karen staat wederom zeer mooi op de hoes!

Alleen daarom al een extra ster!

avatar van VanDeGriend
Jester schreef:
Put your vote where your mouth is, VanDeGriend!

Fair enough!

avatar van Poeha
wolf schreef:

mooi gezegd

Onzin.

Leuke muziek mogen ze meer van uitbrengen!
Als de kids blij zijn is vaders het ook!

avatar van Ryan
Voor wat het is, is het goed zal ik maar zeggen.

avatar van Gatver
Dit is zeker geen slechte cd, hoor! Wel de beste van K3. Wat daarna kwam vond ik stukken minder, hoewel toch gekocht...

RedLightCityBoy
Gatver schreef:

zonde man

avatar van DJFreez
Ik hoor net op de iPod van mijn collega die hier loopt te spelen het nummer "Hand In Hand". Is het iémand die deze muziek luistert al opgevallen hoe groot de overeenkomst is met Scott Fitgerald & Yvonne Keeley's "If I Had Words"? Wat op zijn beurt weer een variatie is op een deel van Saint-Saëns' "Symfonie Nr. 3"...

Ik vind het schaamteloos kopiëren en slechts zodanig aanpassen dat het net geen cover of kopie is echter een grotere zonde. Echt een aanfluiting dat zoiets gemaakt wordt.

avatar van Madjack71
Muziek zonder pretenties en waar de nadruk niet ligt op arrangementen, expermimenten. K3 is een succesvol product, dat het langer dan verwacht goed blijft doen. Studio 100 is de Disney van Belgie geworden. De dames blijven stralen en lijken het nog steeds leuk te vinden om te doen. Gewoon, geen eisen stellen, verstand op nul, de stofzuiger aan en poetsen maar.

Honingbeer vind ik wel leuk.

avatar van Bulldozer
Chacha Loco is een wereldnummer!!!

avatar van Phoebe318
Hoor het regelmatig op de BSO waar ik stage loop. Stiekem vind ik deze cd toch nog wel leuk (komt het innerlijke kind in mij naar boven haha) en ik doe de kinderen er een plezier mee

Ive
Persoonlijk vindt ik sommige nummers van K3 wel heel goed zoals Keileuke zomer , Honing beer, Heya Mama, Ali Baba. En sommige waren idd wat kinderachtige.

avatar van niels94
Ik heb al die klote albums van K3 moeten aanhoren vanwege mijn zusjes dus in theorie mag ik cijfers geven...

Ik word heel vrolijk als ik op deze muziek loop te springen en huppelen, luidkeels meezingend. Ik heb deze cd een week geleden van mijn zus gekregen omdat zij vond dat ze er te oud voor was. Al een paar keer in zijn geheel beluisterd. En er staan echte prachtnummers op!

2,5 sterren toch, omdat ik dit belange niet de beste nummers vind van K3. K3 kan beter, iets dat ze in de latere periode wel bewezen hebben.
Toch nog 2,5 sterren omdat ik er zo vrolijk van wordt en er zo vrolijk op kan dansen.

avatar van Heer Hendrik
Slim hoor. Nummers zo bewerken dat het nieuw lijkt en stiekum blijft het nog in je hoofd zitten ook
Mama's en Papa's is een rip-off van Lou Bega's - Mambo nr 5
Blijven staan had zo een nummer van Madness kunnen zijn
Jupiter lijkt weer op clouds across the moon, een nummer uit de jaren 80, waarvan ik de uitvoerende band ben vergeten

Niet op deze Cd, maar O ya lele is natuurlijk gewoon de lambada van Kaoma. In dat geval is het het juist wel leuk om er achter te komen waar die nummers op geent zijn

avatar van Arrie
Heer Hendrik schreef: