Infectious Grooves - Groove Family Cyco (1994)

Label: 550

1. Violent and Funky (4:19)
  2. Boom Boom Boom (4:09)
  3. Frustrated Again (3:01)
  4. Rules Go Out the Window (4:29)
  5. Groove Family Cyco (4:24)
  6. Die Lika Pig (3:20)
  7. Do What I Tell Ya! (4:59)
  8. Cousin Randy (5:41)
  9. Why (4:04)
  10. Made It (4:33)
avatar van notsub
Cyco Mike Muir heeft het hier prima naar zijn zin in een Funk Metal gezelschap onder zijn bezielende leiding. Het is meer leuk dan echt goed wat hier gebracht wordt, maar dat is op zijn tijd geen punt. De muzikale lading bestaat tal van funky slappende baslijnen met wat gitaar en de bekende stem van Mike Muir (Suicidal Tendencies) in pakkende liedjes met maffe teksten. Zo wordt in Cousin Randy een verhaal van het slachten van een kip erbij gehaald en zou Do What I Tell Ya! een link met Rage Against The Machine kunnen hebben. Prettig gestoorde vrolijke CD.

Kingsnake
De hardste van de vier platen die dit sideproject van Suicidal heeft opgeleverd.

Vette riff in het eerste nummer, flauwe teksten, maar ach.

Gaat wel vervelen richting het eind toe.

avatar van freakey
De beste van de 4, als je het mij vraagt