Frank Zappa & Captain Beefheart - Rare Beefheart / Vintage Zappa (1991)

Avant-Garde / Rock
Label: Del-Fi

1. Captain Beefheart - Beatle Bones & Smokin' Stones Pt. 1 (0:38)
  2. Captain Beefheart - Beatle Bones & Smokin' Stones Pt. 2 (2:35)
  3. Captain Beefheart - Trust Us (7:27)
  4. Captain Beefheart - Gimme That Harp Boy (3:37)
  5. Captain Beefheart - Moody Liz (4:36)
  6. Frank Zappa - How's Your Bird? (2:13)
  7. Frank Zappa - The World's Greatest Sinner (2:29)
  8. Frank Zappa - Everytime I See You (2:35)
  9. Frank Zappa - Dear Jeepers (2:29)
  10. Frank Zappa - Letter from Jeepers (2:23)
  11. Frank Zappa - Cradle Rock (2:54)
avatar van kaztor

avatar van Stalin
kaztor schreef:
Kan iemand me uitleggen wat dit is?

Weer een of andere halfbakken compilatie van materiaal wat al jaren verkrijgbaar is op andere cd's...

In elk geval wat betreft de nummers van Zappa, die zijn namelijk al sinds 1998 te verkrijgen op het album Cucamonga.

En die van Beefheart zijn ook allemaal al eerder op de wereld losgelaten, namelijk op de compilatie ''I May Be Hungry, But I Sure Ain't Weird'', waarover via deze link meer informatie is te vinden.

Daarnaast zijn de nummers van Beefheart ook nog eens als bonustracks verschenen op nieuwe uitgaves van The Mirror Man Sessions (info) en Safe As Milk (info).

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
kaztor schreef:
Kan iemand me uitleggen wat dit is?

Er zijn 9 stemmen, dus er moeten wel 9 mensen op dit forum zijn die jou kunnen vertellen wat dit is!

Pm-en via de 'Stemmen-sectie' dus!