Nikki - Let It Go (2010)

8. It's All A Joke To You
  9. You
  10. One Day You'll Be Fine
avatar van Editoor
Ik wist niet dat ze een nieuwe cd had

Hopelijk is ie net zo goed als haar eerste cd.

avatar van Fieke_28
De voorkant is in ieder geval al veelbelovender als die van haar vorige cd. Maar ja, veel slechter kon het ook niet...

Misschien binnenkort maar eens een poging wagen!

avatar van MusicFreak
tja, vind can't stop thinking about you wel een lekker nummer. Niks nieuws onder de zon misschien maar wel gewoon leuk om naar te luisteren.

avatar van Angelo
Kunnen we spreken van een flop nadat is gebleken dat de CD van Nikki niet hoger dan een 30ste plaats in de hitlijsten kwam?! Nu ik hier iets aan het schrijven ben heb ik ‘Let it go’ op de achtergrond in m’n cd-speler en vraag me af hoe het mogelijk is dat de twee –tot dusver– uitgebrachte singles ‘Perfect day’ en ‘Can’t stop thinking about you’ flopten in de Nederlandse hitlijsten. Is het dan toch een vorm van miskenning of wordt Nikki gewoon niet gewaardeerd voor de artieste die ze is. Het lied ‘Perfect day’ had zo een nummer van Kelly Clarkson kunnen zijn en associeer ik dan ook met een nummer als ‘My life would suck without you’ of ‘Since u been gone’, alleen dan wat minder overgeproduceerd, en nee, aan die opmerking doe ik niets aan af! En dan ‘Can’t stop thinking about you’, wat een lekkere danceplaat is dat zeg!

De overige acht nummers zijn ook prima nummers, de een is wat beter dan de ander maar al met al is het een prima plaat geworden. ’t Enige wat ik niet begrijp is dat er ‘slechts’ 10 nummers op staan, erg weinig, en de speelduur van de CD ligt net boven de 30 minuten; erg weinig dus. Ik weet niet voor hoeveel albums Nikki een platencontract heeft getekend bij Sony, maar ik hoop dat ze nog een derde album mag maken. Nikki toont dat ze enorm gegroeit is sinds haar debuutplaat in 2008.

Een van de bovenstaande reacties zegt trouwens al genoeg: ,,Ik wist niet eens dat Nikki een nieuwe plaat uit heeft gebracht’’ – ik vraag me af of het album wel voldoende wordt gepromote door Sony. Ik hoorde een aantal maanden geleden per toeval het nummer ‘Perfect day’, aangezien ik dat nummer zo goed vond ben ik Nikki maar een beetje in de gaten gaan houden, vandaar dat ik ook op de hoogte was van de CD release van ‘Let it go’, anders had ik het waarschijnlijk ook niet geweten.

Ik vind het dan ook echt jammer dat haar populariteit afneemt, vooral nu ze een album op de markt heeft met een vrij internationale sound. Ik hoop toch op een soort van 'revival' en dat het album de weg terug zal vinden naar de hitlijsten (met deze keer wél een top 10 notering)!

De hoogtepunten van het album:
- Can't stop thinking about you
- Perfect day
- Walking blind

Tot nu toe 3,5* voor het album.

avatar van vigil
ach slechte promotie... Sony heeft haar (op hun kosten) in die reclame gekregen welke elk uur op tv kwam dus dat is ook een vorm van promotie.

avatar van Emile93
Valt me tegen als je het vergelijkt met Naked. Jammer. Had toch wel wat meer verwacht. Dit album is te veel van hetzelfde..