menu

Rolo Tomassi - Cosmology (2010)

mijn stem
3,76 (17)
17 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Metal
Label: Hassle

  1. Katzenklavier (1:04)
  2. Agamemnon (1:40)
  3. House House Casanova (1:15)
  4. Party Wounds (3:14)
  5. Unromance (4:03)
  6. French Motel (2:52)
  7. Kasia (5:31)
  8. Sakia (3:17)
  9. Tongue in Chic (5:11)
  10. Cosmology (7:43)
totale tijdsduur: 35:50
zoeken in:
avatar van Don Cappuccino
3,5
Het nieuwe album van mathcore-band Rolo Tomassi, ben benieuwd. Het debuutalbum klonk goed, maar er waren te veel losse ideetjes en ik hoorde dat de band potentie had. Nou, en dat laten ze op dit album zien Dit album is geproduceerd door een DJ, maar dat maakt de muziek er niet minder op. Er zit nu meer structuur in, maar het is nog steeds gek en gestoord en het keyboard staat niet meer zo ver op de voorgrond, dat was een minpunt op het vorige album. De zangeres deed op het vorige album veel te overdreven krijsen, en dat is een stuk minder geworden en de cleane zang is ook flink vooruit gegaan. Het klinkt niet meer als stukjes muziek, maar als een volwaardig album, 4,5 ster!

avatar van R2DeepThroat
3,0
Live kregen ze het publiek niet helemaal mee, dat valt ook te begrijpen met zo'n voorstelling, maar op cd valt het nog wel mee.

avatar van nuf
5,0
nuf
Ik ben de laastste tijd steeds meer in de ban van deze band, de muziek is werkelijk faschinerend en super origineel. De zangeres is trouwens ook echt zon mooi meisje!!

Jammer dat ik de band nog niet kende toen ze live kwamen in Utrecht.. Voorlopig lijkt het er niet op dat ze langskomen

avatar van nuf
5,0
nuf
Wauw ik ben echt zo onder de indruk, ik moet het nog steeds laten bezinken (ookal al 3x geluisterd) voor ik een cijfer geeft die waarschijnlijk erg hoog uit ga vallen.

avatar van nuf
5,0
nuf
Hoppa, op de nummer 1 in mijn top 10...

avatar van nuf
5,0
nuf
3 Augustus live in db's, utrecht

Gast
geplaatst: vandaag om 03:30 uur

geplaatst: vandaag om 03:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.